Μαρ
02

Όλα δείχνουν συμφωνία Ντεμόλ - Χριστοβασίλη
Εκτύπωση

Στον πάγκο του ΠΑΣ θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, και την επόμενη χρονιά ο Βέλγος τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος αργά χθες το απόγευμα είχε προγραμματίσει να συναντήσει στην Αθήνα, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη.
Αν και δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση φαίνεται πως Ντεμόλ και Χριστοβασίλης έχουν συμφωνήσει σε όλα, και ο Βέλγος προπονητής από χθες κιόλας θα υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ.
Άλλωστε χθες η ομάδα είχε ρεπό κάτι το οποίο έδωσε την ευκαιρία στον Ντεμόλ να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα και να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας.
Όλα πάντως δείχνουν πως δεν θα υπάρξει  κανένα πρόβλημα, αφού η μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τον Ντεμόλ στο «τιμόνι» της ομάδας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, κάτι που γνωρίζει και διαπιστώνει μέρα με την ημέρα ο Χριστοβασίλης.
Σε ό,τι αφορά τώρα το αγωνιστικό μέρος τον αριθμό των δέκα καρτών συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα ο Πολ Κεϊτά που θα χάσει δύο ακόμη παιχνίδια της ομάδας.
Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε ο Κειτά να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στους αγώνες με Αναγέννηση Καρδίτσας (25η) και Ιωνικό (27η).
Επίσης από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς ο Στεφάν Ντεμόλ θα στερηθεί τις αγωνιστικές υπηρεσίες και του Γιώργου Ντάσιου ο οποίος είναι και αυτός τιμωρημένος. Στο παιχνίδι του Σαββάτου επιστρέφει ο Πάντος που εξέτισε την ποινή του.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις.
Ο Β. Παπαχρήστου ανέλαβε την Καρδίτσα
Στο μεταξύ, εκτός από την ομάδα της Αναγέννησης, ο ΠΑΣ θα βρει απέναντί του και τον Βασίλη Παπαχρήστου που ανέλαβε χθες την τεχνική ηγεσία της Καρδίτσας.
Ο Γιαννιώτης προπονητής κλήθηκε από την διοίκηση της Αναγέννησης να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, αφού η Καρδίτσα βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση με ελάχιστες πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Η αλλαγή προπονητή επηρεάζει θετικά τις περισσότερες ομάδες και αυτό συνιστά μία επιπλέον δυσκολία για την ομάδα του ΠΑΣ.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος