Μαϊ
17

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Βαρύτητα στην αναβάθμιση κτιρίων του Δήμου
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Μια σειρά από παρεμβάσεις που αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά την εικόνα και τη λειτουργικότητα κτιρίων του Δήμου Ιωαννιτών και να αναβαθμίσουν τις υποδομές του Πνευματικού Κέντρου, έχουν ήδη ξεκινήσει από τη Δημοτική Αρχή.

Πρώτος σταθμός η αναβάθμιση του χώρου, της κεντρικής αίθουσας Β. Πυρσινέλλα και ακολούθησαν το Ωδείο, η σχολή χορού και άλλες δομές.

Χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, κάλεσε όλους τους φορείς να καταγγείλουν τον βανδαλισμό των δημόσιων χώρων: «Καλώ όλους τους πολίτες να προστατεύσουμε τα δημόσια κτήρια, τον δημόσιο χώρο. Καλώ όλους, τα κόμματα, τους αθλητικούς φορείς, όλους να κινητοποιήσουν τους πολίτες και να προστατεύσουμε τα δημόσια κτήρια μας», είπε χαρακτηριστικά αφού αναφέρθηκε στην βελτίωση των εγκαταστάσεων- υποδομών του πολιτισμού.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Κώστας Γκόγκος, που στάθηκε σε όλες τις εργασίες που έγιναν ή βρίσκονται σε εξέλιξη σε πολλές δομές όπως το Ωδείο, η Σχολή χορού αλλά και το κεντρικό κτήριο του ΠΚΔΙ. Οι παρεμβάσεις ήταν αναγκαίες καθώς πολλά από τα κτήρια αυτά είναι ορόσημο για την πόλη και τον πολιτισμό της.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος