Ιουν
09

Οι Χαϊνηδες στο ArtWave Festival
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Το Ioannina ArtWave Festival θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Πυρσινέλλα από τις 5 έως τις 9 Ιουλίου . Πέντε ημέρες camping στο εσωτερικό του πάρκου γεμάτες από συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και επιλεγμένων μουσικών σχημάτων.

 

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το ArtWave Festival θα φιλοξενήσει τους «Χαϊνηδες», σε πλήρη σύνθεση και εφ’ όλης της ύλης. Σ’ ένα ταξίδι που διαπλέει όλη τη δισκογραφία τους και όχι μόνο. Σε μια τελετή που απλώνεται από τη μυσταγωγία μέχρι το γέλιο και την έκσταση. Ρυθμοί και ηχοχρώματα απ’ όλο τον πλανήτη, σε μια παιχνιδιάρικη και ανατρεπτική παράσταση.

 

Παίζουν και τραγουδούν: Δημήτρης Αποστολάκης (λύρα, τραγούδι) - Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (κιθάρα, τραγούδι) - Peter Jacques (τρομπέτα, φλικόρνο, κλαρίνο, νέι) - Τάκης Κανέλλος (τύμπανα) - Σπυριδούλα Μπάκα (τραγούδι) - Δημήτρης Μπρέντας (γκάιντα, κλαρίνο, καβάλι, φλογέρα) - Μιχάλης Νικόπουλος (λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, τραγούδι) – Γιάννης Νόνης (μπάσο).

Το πενθήμερο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα γεμίσει από τις μουσικές του Γιάννη Αγγελάκα, 12ος Πίθηκος, Π΄. Μάλαμας, Σπύρος Γραμμένος και ενός μεγάλου αριθμού επιλεγμένων μουσικών σχημάτων

Επιπλέον DJs Set, σεμινάρια με θεματικές γύρω από την μουσική και τα εικαστικά, workshops και πολλές ακόμα δράσεις.

Το Ioannina ArtWave Festival πραγματοποιείται σε συνεργασία του Art Wave και του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. Για προπώληση εισητηρίων, δηλώσεις συμμετοχής σαν εικαστικοί, μουσικοί ή εθελοντές και γενικά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ www.artwavefestival.com

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος