Ιουν
13

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - Την πληρωμή των οφειλόμενων υπερωριών, ζητούν οι εργαζόμενοι
Εκτύπωση

Μία σειρά αιτημάτων γενικού αλλά και τοπικού περιεχομένου και την ικανοποίησή τους διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας που πραγματοποίησαν χθες στάση εργασίας από τις 11 το πρωί.
Λίγο μετά τις 12 πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την έδρα της Αποκεντρωμένης, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αντώνη Μαυράκο να αναφέρεται στα αιτήματα με κυρίαρχο την πληρωμή των οφειλόμενων υπερωριών και οδοιπορικών από το 2016, για τα οποία υπάρχει κίνδυνος παραγραφής.
Σημαντικό ζήτημα παραμένει στην Αποκεντρωμένη η ελλιπής στελέχωση της Διεύθυνσης Οικονομικού, ενώ για μία ακόμη φορά τα πυρά της διοίκησης του Συλλόγου δέχθηκε ο Συντονιστής Β. Μιχελάκης, στον οποίο καταλογίζουν μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι στο σύλλογο.
Στην παράσταση διαμαρτυρίας έδωσε το παρόν και αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, με το μέλος της Γρηγόρη Καλομοίρη να τονίζει πως εκτός από τις ευθύνες της Αποκεντρωμένης, οι μεγαλύτερες ευθύνες επιμερίζονται στην κυβέρνηση που δεν έχει προχωρήσει τη διαδικασία σύνταξης του οργανογράμματος και πλήρωσης των θέσεων προϊσταμένων.
Τέλος, εκ μέρους του ΠΑΜΕ στο ΝΤ Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ η Τίνα Ζέκα έκανε λόγο για «αστυνομοκρατία» με αφορμή την παρουσία αστυνομικών έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος