Ιουν
28

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - 500.000 ευρώ για προμήθεια εξοπλισμού
Εκτύπωση

li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} ul.ul1 {list-style-type: disc} Την ικανοποίησή του εκφράζει, με ανακοίνωσή του, ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», Βαγγέλης Καρβούνης, αναφορικά με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, για ένταξη του έργου «Προμήθεια ξενοδοχειακού και λοιπού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ.Χατζηκώστα», με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ, στην Π.Ε. Ιωαννίνων.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Καρβούνης αναφέρει και τα εξής: «Κύριοι στόχοι και βασικοί άξονες και αρχές λειτουργίας του νοσοκομείου θα πρέπει να είναι η προάσπιση και βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, στα πλαίσια της αρχής της καθολικής κάλυψης, η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας τόσο των ασθενών όσο και των συνοδών τους, κάνοντας το πραγματικά ανθρώπινο καθώς και η εξυγίανση και αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας σε όλα τα επίπεδα».
Επίσης, η Διοίκηση του νοσοκομείου, ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Ηπείρου και κυρίως τον Περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Καχριμάνη για την καθοριστική του συμβολή τόσο στην αποδοχή όσο και τις διαδικασίες υποβολής και υποστήριξης της πρότασης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος