Ιουν
29

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - 1,2 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση των νοσοκομείων των Ιωαννίνων
Εκτύπωση

li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} ul.ul1 {list-style-type: disc} Τη διάθεση 1.215.000 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, μέσω της ένταξης των νέων έργων.
Τα έργα αυτά είναι τα εξής:
- Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού αποθήκευσης και διανομής υγραερίου στο ΠΓΝΙ., προϋπολογισμού 430.000 ευρώ.
- Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για αναβάθμιση συστήματος έλεγχου κλιματιστικών μηχανών χειρουργείων και μονάδων στο ΠΓΝΙ., προϋπολογισμού, 50.000 ευρώ.
- Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος κλήσης αδελφής σε ένα όροφο πτέρυγας κλινικών του ΠΓΝΙ., προϋπολογισμού 35.000 ευρώ.
- Προμήθεια ξενοδοχειακού και λοιπού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.
- Αναβάθμιση έξι ανελκυστήρων στις πτέρυγες κλινικών του ΠΓΝΙ., προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.
Ειδικότερα, πρόκειται για πόρους του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2018 (ΣΑΕΠ-830), τους οποίους η κυβέρνηση διαθέτει στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, προκειμένου να ενισχυθούν τα δύο Νοσοκομεία της πόλης των Ιωαννίνων (Πανεπιστημιακό ΓΝΙ και ΓΝΙ Χατζηκώστα) που αφορούν στη βελτίωση και ενίσχυση των δομών των νοσοκομείων που θα έχουν άμεσα αποτελέσματα τόσο στις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων όσο και στην βελτίωση της παραμονής των νοσηλευομένων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος