Ιουλ
06

ARTWAVE FESTIVAL - Αναβλήθηκαν οι συναυλίες του Αγγελάκα και των Χαΐνηδων
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Μετά από ενημέρωση της εταιρίας παραγωγής των συναυλιών Γιάννη Αγγελάκα και του συγκροτήματος Χαΐνηδες, προς το Πνευματικό Κέντρο, οι προγραμματισμένες για Παρασκευή και Σάββατο συναυλίες, αναβάλλονται.

Ο λόγος της αναβολής είναι η τροποποίηση του προγράμματος της περιοδείας τους, λόγω μη πραγματοποίησης της συναυλίας στη Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκης και μεταφοράς της, σήμερα Παρασκευή.

Ως εκ τούτου το μουσικό μέρος του ArtWave Festival, συμπεριλαμβανομένης και της συναυλίας του συγκροτήματος 12ος Πίθηκος, μεταφέρεται υποχρεωτικά για τις αρχές Φθινοπώρου, ενώ οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το εικαστικό μέρος του φεστιβάλ, (εργαστήρια, εκθέσεις κλπ) θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Συγκεκριμένα η έκθεση Restless Waters, με συμμετοχή 50 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί στο Σουφαρί Σεράι, με εγκαίνια την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, 7:30 μμ και διάρκεια έως 29 Ιουλίου.

Παράλληλα η παρουσίαση video art έργων Ιταλών καλλιτεχνών με την επιμέλεια της Silvia Grandi από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, στο Σπήλαιο Περάματος, ξεκινά από το Σάββατο 7 Ιουλίου και διαρκεί μέχρι Κυριακή 16 Ιουλίου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος