Ιουλ
10

Ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Ταχύτητες και μυική ενδυνάμωση το κύριο μενού των πρώτων ημερών

 

Σε ικανοποιητικές γηπεδικές και καιρικές συνθήκες συνεχίζεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα πρόκειται να αναχωρήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο για το Καρπενήσι, οπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, παράλληλα με τη διεξαγωγή των τριών πρώτων φιλικών αναμετρήσεων.

Θα ακολουθήσουν τέσσερα ακόμη φιλικά στα Γιάννενα και εκτός έδρας, ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο τέλος Αυγούστου.

Το ενδιαφέρον φυσικά των φιλάθλων έχει επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας, που όμως δεν αποκλείεται να καθυστερήσει σημαντικά και να έχει αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή, στο τέλος Αυγούστου.

Επειδή η υπόθεση της μεταγραφής του Πέδρο Κόντε παραμένει ανοιχτή και το ίδιο φαίνεται πως θα παραμείνει και το επόμενο διάστημα, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και το τεχνικό επιτελείο έχουν συμφωνήσει, ώστε να κινηθούν για την απόκτηση ενός ξένου επιθετικού που θα μπορεί να σηκώσει το βάρος της επιθετικής γραμμής του ΠΑΣ, ακόμη και αν αποχωρήσει ο Ισπανός σκόρερ.

Οι μεταγραφικές κινήσεις όμως δεν σταματούν με την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, αλλά περιλαμβάνουν και την απόκτηση ενός ξένου (πιθανότατα) μέσου, με έφεση στην γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Αυτό ήταν άλλωστε κάτι που έλλειψε από τον ΠΑΣ την περσινή χρονιά, αφού παίκτες, όπως ο Ακόστα, αλλά και την προηγούμενη χρονιά οι Τσουκαλάς, Ίλιτς και Τσάβες, δεν αναπληρώθηκαν από ισάξιους.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος