Ιουλ
11

Πλήρης σε όλες τις γραμμές
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Αν δεν προκύψουν απρόοπτα, ο ΠΑΣ θα έχει φέτος το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών

 

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν τις τελευταίες ημέρες των προπονήσεων τρεις από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΠΑΣ.

Ο λόγος για τους Κούζικ, Λέο και Κακούμπα, που βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προσαρμογής και το προπονητικό επιτελείο προτιμά σε αυτή τη φάση να μη μπουν σε φουλ ρυθμούς, κάτι που αναμένεται να γίνει όμως από την αρχή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Η ομάδα θα αναχωρήσει την Κυριακή για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει για δύο εβδομάδες, δίνοντας παράλληλα και τρία φιλικά παιχνίδια.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κάθε ομάδας θεωρείται πως είναι το κριτήριο για την διαμόρφωση της καλύτερης δυνατής άποψης του προπονητή για το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.

Αυτό υποστηρίζουν βέβαια εκείνοι που παρακολουθούν από μακριά τα πράγματα, γιατί οι προπονητές διαμορφώνουν εικόνα από τις πρώτες κιόλας ημέρες της προετοιμασίας.

Έτσι, ο Γ. Πετράκης και οι συνεργάτες του δείχνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι αφενός από τη διάθεση των παικτών στις πρώτες προπονήσεις και αφετέρου από το ότι η θετική διάθεση και η όρεξη για δουλειά δεν αφορά μόνο τους νεοαποκτηθέντες, αλλά και τις «παλιοσειρές» της ομάδας.

Είναι αρκετά νωρίς φυσικά για να κάνει κάποιος εκτιμήσεις ή αναλύσεις για το ρόλο που μπορεί να έχει κάθε παίκτης, ίσως όμως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Γ. Πετράκης έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες ρόστερ για τη συνέχεια.

Με εξαίρεση δύο κενά στη μεσαία και την επιθετική γραμμή ενδεχομένως και ένα ακόμη στη θέση του τερματοφύλακα, ο ΠΑΣ πριν καν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εμφανίζεται υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος