Σεπ
13

Στα Γιάννενα ο Δημήτρης Μπάσης
Εκτύπωση

 

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο με εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική αλλά και την πρόσφατη περιοδεία του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ο Δημήτρης Μπάσης δίνει το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού.
Με το νέο του single «Χάνομαι» σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου να έχει αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή, ο αγαπημένος ερμηνευτής ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.


Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής με το πάθος και την αυθεντικότητα που τον διακρίνει στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα τόσο με τραγούδια από την 20χρονη πορεία του που έχουμε αγαπήσει, όσο και με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, θα μας ταξιδέψουν και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!
Από «Τα Λαδάδικα», το «Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου», «Σώσε Με» μέχρι τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τα «Χαμοπούλια» και το «Τώρα Μένω Μόνος Μου», ο Δημήτρης Μπάσης μας θυμίζει όμορφες μουσικές στιγμές του παρελθόντος γεμάτες συναίσθημα, κέφι και αλήθεια.
Ο Δημήτρης Μπάσης ταξιδεύει, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, για μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Φρόντζου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων. Ώρα έναρξης 21:00.
Διοργάνωση παραγωγής: Σύλλογος Ενηλίκων Μαθητών και Κηδεμόνων του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Ιωαννίνων. Συνδιοργάνωση: Δήμος Ιωαννίνων - Υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου. Υποστηρικτής: Σύλλογος Εργαζομένων ΠΓΝ Ιωαννίνων.
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 8 ευρώ | 10 ευρώ είσοδος | Δωρεάν Παιδιά κάτω των 12 ετών.
Προπώληση εισιτηρίων, στο Κιόσκι έξω από την Περιφέρεια Ιωαννίνων.

 

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος