Σεπ
20

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Θέλει να «φρενάρει» τον Άρη
Εκτύπωση

li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} ul.ul1 {list-style-type: disc} Με στόχο να βάλει «φρένο» στην ξέφρενη πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα η ομάδα του Άρη, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι του Σαββάτου, στους «Ζωσιμάδες».
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με την εμφάνισή του, έδειξε το περασμένο Σάββατο στη Ριζούπολη να συνέρχεται και να βρίσκει σταδιακά τα πατήματά του, απόρροια και της προσαρμογής των νέων παικτών, αλλά και της καλύτερης κατανόησης από την πλευρά τους για όσα ζητά το τεχνικό επιτελείο.
Το μπλοκάρισμα στη μεσαία και επιθετική γραμμή του Άρη είναι προτεραιότητα για τον ΠΑΣ και γι’ αυτό το σύστημα δεν αναμένεται να αλλάξει από το 3-5-2 στο οποίο επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό.
Στον αντίποδα, εκτός από την ενίσχυση της αμυντικής λειτουργίας, που προσφέρει το συγκεκριμένο σύστημα, οι γρήγοροι παίκτες όπως οι Νικολιάς, Λέο και Μυστακίδης μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του Άρη.
Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι τραυματίες Περιστερίδης και Παμλίδης, ενώ απών θα είναι ο τιμωρημένος Κάστρο.
Τα εισιτήρια
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως σε συνέχεια των αποφάσεων που ελήφθησαν στη σύσκεψη των μέτρων ασφάλειας για την αναμέτρηση και της άρνησης της ΠΑΕ και της αστυνομίας να διατεθούν εισιτήρια για τους φίλους του Άρη, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, που ακολουθεί τη φιλοσοφία του «μπλοκαρίσματος» των φίλων του Άρη.
Έτσι, εκτός από τους κατόχους των διαρκείας, οι φίλαθλοι του ΠΑΣ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τη μεθαυριανή αναμέτρηση μέχρι αύριο Παρασκευή και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανηπειρωτικό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Για να αποφευχθούν αντίστοιχα φαινόμενα με αυτά της έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων, τα οποία βρέθηκε να έχουν στα χέρια τους πριν μερικούς μήνες οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν ενεργοποίησε τη δυνατότητα διάθεσης εισιτηρίων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας VIVA.
Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διευκρινίζει πως κάθε άτομο που προσέρχεται για την αγορά εισιτηρίου μπορεί να προμηθεύεται μόνο ένα, με την ταυτότητά του και το ΑΜΚΑ.
Για τον αγώνα με τον Άρη ισχύουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων.
Θύρα 5 GOLD: 40€
Θύρα 3 VIP: 30€
Θύρες 3-4-6: 25€
Θύρες 9-10: 15€
Παιδικά Θύρες 6-9: 10€
Ο διαιτητής του ματς
Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε πως όπως συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και στο παιχνίδι με τον Άρη, την αναμέτρηση του ΠΑΣ θα διευθύνει νέος διαιτητής στην κατηγορία.
Ο λόγος για τον Γρατσάνη του συνδέσμου Τρικάλων, που θα έχει βοηθούς τους Κολοσιώνη και Καλαμπόκη, αμφότεροι από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος