Σεπ
29

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Και με τη… βούλα για τη… Βουλή, ο Στ. Καλογιάννης
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

- Ο Νικήτας Κακλαμάνης, που βρίσκεται στην επιτροπή του κόμματος για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων, ξεκαθάρισε πως ο πρώην υφυπουργός θα κατέλθει στις εθνικές εκλογές – Διέψευσε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ για το ενδεχόμενο στήριξης του Μ. Ελισάφ

 

Στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν θα δοκιμάσει, για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις του, ο πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής, Σταύρος Καλογιάννης.

Η σχετική επιβεβαίωση έγινε από τον Νικήτα Κακλαμάνη, που έχει οριστεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων στην αυτοδιοίκηση, κάτι που βάζει οριστικό τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον κ. Καλογιάννη να κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων.

Ο κ. Κακλαμάνης, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και έσπευσε να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Στ. Καλογιάννη για το Δήμο Ιωαννιτών, καθώς ανέφερε πως ο αρχηγός της Ν.Δ αποδέχθηκε την εισήγηση, με την προϋπόθεση όμως να το θέλει και ο ίδιος ο κ. Καλογιάννης, κάτι που τελικά δεν έγινε.

«Ήταν πράγματι μία δική μου ιδέα την οποία ένθερμα ασπάστηκε ο πρόεδρος, υπό την προϋπόθεση να το θέλει ο κ. Καλογιάννης. Ήταν μία πολύ καλή υποψηφιότητα, από τη στιγμή όμως που προτιμά την κεντρική πολιτική σκηνή η συζήτηση έχει τελειώσει. Ο πρόεδρος μου είπε να σταματήσει κάθε συζήτηση γι’ αυτό και το κόμμα θα σεβαστεί την επιθυμία του κ. Καλογιάννη που θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του κόμματος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κακλαμάνης πρόσθεσε πως για το δήμο Ιωαννιτών υπάρχουν τρεις – τέσσερις πολύ καλές υποψηφιότητες «κάποιες από τη Ν.Δ και κάποιες όχι» ενώ οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν για τους δήμους πρωτευουσών νομών μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και για τις περιφέρειες μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

«Στην Ήπειρο δεν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα που θα τύχει της στήριξής μας, από αυτήν του Αλ. Καχριμάνη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κακλαμάνης ρωτήθηκε τέλος και για την περίπτωση Μ. Ελισάφ με αφορμή και τη δημόσια δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Θ. Τζαρούχη, ότι ζήτησε την στήριξη της Ν.Δ στην υποψηφιότητά του.

«Με τον κ. Ελισάφ γνωριζόμαστε χρόνια λόγω της ιατρικής. Μιλάμε και συναντιόμαστε, όμως ποτέ δεν το διατυμπανίζουμε. Άλλο είναι η συζήτηση και άλλο η μυθοπλασία που έχει στηθεί, γιατί ακούω και διαβάζω διάφορα», σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος