Οκτ
02

20 χρόνια Du Lac, 20 χρόνια αληθινής φιλοξενίας
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Τα 20 χρόνια προσφοράς στο χώρο της φιλοξενίας, γιόρτασε το ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα το απόγευμα της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο των γενεθλίων, διοργανώθηκε μία εκδήλωση που αντικατόπτριζε τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου η οποία στοχεύει στην παροχή αληθινών εμπειριών φιλοξενίας και διακριτικής πολυτέλειας.

Δεκάδες προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους μερικοί από τους πιο τακτικούς πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και συνεργάτες και φίλοι, συμμετείχαν σε ένα πάρτι που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και πλαισίωσε με τον ιδανικότερο τρόπο μία σειρά ενεργειών που έχει υιοθετήσει το ξενοδοχείο με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν υπό τους ήχους των πνευστών του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων ενώ το jazz σχήμα Third Floor Quartet και το dj set του Βασίλη Σίντου, έδωσαν το δικό τους τόνο στη γιορτή η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στη σύντομη τοποθέτηση του, ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής κ. Θεόδωρος Νιτσιάκος αναφέρθηκε στο όραμά του να δημιουργήσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο θα έδινε πνοή και δυναμική στον τουρισμό της ευρύτερης περιοχής. Περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο τις προτροπές που δεχόταν ώστε να μην προχωρήσει στην επένδυση αλλά και τη δική του αποφασιστικότητα η οποία έμελλε να είναι καθοριστική για την επίτευξη του στόχου . Εξήρε το διαχρονικό ρόλο της συζύγου του Μαίρης Νιτσιάκου αλλά και τη συμβολή της στην επιτυχία του εγχειρήματος. Μίλησε επίσης με θερμά λόγια για τη συμβολή της κόρης του Αγγελικής, στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Από την πλευρά της, η διευθύνουσα σύμβουλος, Αγγελική Νιτσιάκου, επισήμανε τις προκλήσεις για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την ανάγκη περαιτέρω διασύνδεσης του τουριστικού προϊόντος με τις «αληθινές» εμπειρίες της ευρύτερης περιοχής. Σημείωσε επίσης, τη σημασία των συνεργιών μεταξύ τόσο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων όσο και των φορέων για μία πραγματική τουριστική ανάπτυξη, την οποία έχει ανάγκη ο τόπος.

Παρόντες στην εκδήλωση εκπρόσωποι φορέων μεταξύ αυτών και ο περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος αλλά και φίλοι και συνεργάτες.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος