Οκτ
02

«ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» - Οι πραγματικοί πρωταθλητές της ζωής
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Οι πραγματικοί πρωταθλητές της ζωής ήταν οι πρωταγωνιστές της Πανελλήνιας Αθλητικής Εκδήλωσης ΑμεΑ με τίτλο «Ελπίδα για τη Ζωή», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Πανηπειρωτικό.

Ανθρώπους που παρά τις δυσκολίες της ζωής, αριστεύουν με την προσπάθειά τους στον αθλητισμό και την ισότιμη συμμετοχή τους στην κοινωνία.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης μέσω του εκπροσώπου του κ. Δημήτρη Χαλάστρα που διοργάνωσαν την εκδήλωση, έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν τα αθλήματα και να τα δοκιμάσουν, να μιλήσουν και να δουν τα αγωνίσματα των παραολυμπιονικών μας, και το πιο σημαντικό, να δώσουν όλοι μαζί τα χέρια κάτω από την στέγη του αθλητισμού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό:

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, η υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κα Μερόπη Τζούφη και ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Στέφος

Η εκδήλωση περιλάμβανε τις ακόλουθες δράσεις:

Διαδρομή 1,2 χλμ με αναπηρικό και αγωνιστικό αμαξίδιο και ΑμεΑ όλων των κατηγοριών.

Διαδρομή 5 χλμ αγωνιστικό και περιπατητικό.

Έκθεση Παραολυμπιακών αθλημάτων.

Έκθεση αθλημάτων όπου σύλλογοι των Ιωαννίνων παρουσίασαν τα αθλήματά τους (Ποδόσφαιρο, Πετοσφαίριση, Χειροσφαίριση, Ιππασία, Ενόργανη – Ρυμική Γυμναστική, Πινγκ Πονγκ, Στίβος, Tae Kwon Do, Προσκοπισμός, Ξιφασκία, Πάλη, Τζούντο, Τοξοβολία).

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος