Οκτ
03

ΟΚΠΑΠΑ - Συνεχής ο αγώνας για βελτίωση των δομών για την Τρίτη Ηλικία
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Τον δικό τους αγώνα δίνουν καθημερινά ο ΟΚΠΑΠΑ και ο Δήμος Ιωαννιτών, προκειμένου να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται περαιτέρω οι δομές της πόλης, που αναφέρονται στην Τρίτη Ηλικία.

Μάλιστα στο πλαίσιο της γιορτής του ΟΚΠΑΠΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, τόσο ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, όσο και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Φίλιππας Τσουμάνης, έδωσαν τη δέσμευσή τους, για τη βελτίωση υποδομών, όπως τα ΚΑΠΗ και τα ΚΗΦΗ.

Μία ετήσια γιορτή που πραγματοποιείται ως θεσμός τα τελευταία χρόνια από τον ΟΚΠΑΠΑ του Δήμου Ιωαννιτών που την τελευταία οκταετία έχει υιοθετήσει την κατεύθυνση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ενεργό γήρανση.

Όπως εξήγησε στο χαιρετισμό του ο Φ. Τσουμάνης οι δομές του ΟΚΠΑΠΑ για την τρίτη ηλικία όπως είναι τα ΚΑΠΗ, το ΚΗΦΗ, το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι και ακόμη το δημοτικό ιατρείο, φαρμακείο και οδοντιατρείο έχουν βελτιώσει την καθημερινότητα και τις συνθήκες ζωής των ηλικιωμένων στο δήμο Ιωαννιτών.

«Προσεγγίζουμε τις ανάγκες σας με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Όμως, θα πρέπει και εσείς να γνωρίζεται ότι οι δυνατότητες του Οργανισμού και του δήμου είναι συγκεκριμένες και πως πολλές φορές παρεμβαίνουμε για να καλύψουμε ελλείψεις και υποχρεώσεις της πολιτείας απέναντί σας.

Εκείνο όμως που υποσχόμαστε είναι πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, να βελτιώνουμε τις υποδομές, για να απολαμβάνετε μία καλύτερη καθημερινότητα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσουμάνης.

Στην εξαιρετική δουλειά του ΟΚΠΑΠΑ και των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου στάθηκε ο δήμαρχος Θ. Μπέγκας, ενώ απευθυνόμενος στους ανθρώπους τρίτης ηλικίας τόνισε πως προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή αποτελεί η προσέγγιση των αναγκών τους με αγάπη και σεβασμό.

Η βραδιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με μουσική, τραγούδια και αστείρευτο κέφι από τους ηλικιωμένους και όχι μόνο.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος