Οκτ
10

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αναγκαία η συγκέντρωση βαθμών στα επόμενα ματς
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Από τα έξι επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα κρίνεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό η πορεία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς η φετινή αρχική πορεία του στη Σουπερ Λιγκ, ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αν και η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να συγκεντρώσει έξι πολύτιμους βαθμούς.

Ωστόσο, τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά σε κάθε περίπτωση και τον Γιάννη Πετράκη, προβληματίζει η επιθετική λειτουργία της ομάδας, η οποία σε έξι παιχνίδια έχει πετύχει μόλις 4 γκολ.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος οι Γιαννιώτες αντιμετωπίζουν εντός τον Παναιτωλικό, εκτός την Ξάνθη, εντός τη Λαμία, εκτός τη Λάρισα και στη συνέχεια εντός έδρας τον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ. Στο περσινό πρωτάθλημα ο ΠΑΣ έχασε πολλούς βαθμούς εντός έδρας σε τέτοια παιχνίδια, όμως φέτος τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται.

Έτσι, οι δύο εβδομάδες που έχουν μπροστά τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για μία αλλαγή εικόνας αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το επόμενο Σάββατο στους «Ζωσιμάδες».

Φιλικό με Κέρκυρα

Ο ΠΑΣ θα δώσει φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας αύριο Πέμπτη στις 17.00 στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Ο αγώνας θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ και ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι διεθνείς του ΠΑΣ

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Λίλα και Τσικάρσκι που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Εκτός προπονήσεων έχουν τεθεί και οι Μιχαήλ και Αποστολόπουλος, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις, όμως εκτιμάται ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις ως το τέλος της εβδομάδας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος