Οκτ
25

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Να αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Με μοναδικό σκοπό να δουλέψουν σκληρά ώστε να αφήσουν πίσω τους τις άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις.

Ο Γιάννης Πετράκης από τη μία προσπαθεί να δείξει στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν κυρίως στο ματς με τον Παναιτωλικό και από την άλλη, επιχειρεί σε άριστη συνεργασία πάντα με τους ποδοσφαιριστές του, να αναλύσουν τις κακές εμφανίσεις της ομάδας.

Για τους λόγους αυτούς άλλωστε, παίκτες και τεχνική ηγεσία από την Κυριακή αμέσως μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, συζήτησαν αρκετές φορές και τα λάθη που έγιναν κυρίως όμως τα περιθώρια που υπάρχουν, ώστε τα λάθη αυτά να μην επαναληφθούν.

Ο ΠΑΣ στην επόμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη, σε μία έδρα που έχει καλή παράδοση και στην οποία μάλιστα πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη της ιστορίας του, που του έδωσε το εισιτήριο για την Ευρώπη το 2016.

Η προϊστορία όμως δεν παίζει μπάλα και αυτά είναι μόνο για τους στατιστικολόγους. Η ομάδα αναζητά μία αγωνιστική επανεκκίνηση, γιατί δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, τις οποίες δύσκολα θα καλύψει στη συνέχεια.

Ο Γ. Πετράκης εκτός απροόπτου θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές τη Δευτέρα, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση παικτών, τους οποίους εμπιστεύτηκε.

Κάποιοι μάλιστα από αυτούς, όπως ο Κακούμπα ή ο Κούζικ, πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθούν στο βασικό σχήμα, όπως στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, με τον πρώτο γενικώς να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του, τον δε δεύτερο να δείχνει ανέτοιμος σε μεγάλο βαθμό, να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Θέση στο βασικό σχήμα για την Ξάνθη διεκδικούν οι Αποστολόπουλος, Κάστρο, Βιδάλ και οι Αθανασιάδης, Μυστακίδης, Οι δύο τελευταίοι μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι το επιθετικό δίδυμο, που θα εμπιστευθεί ο Πετράκης στην Ξάνθη, δίνοντάς τους παράλληλα και την ευκαιρία, που οι ίδιοι αναζητούν.

Περίπτωση άλλωστε να βρει ρυθμό ο Αθανασιάδης ή όποιος άλλος παίκτης, που αγωνίζεται 15-20 λεπτά σε κάθε αναμέτρηση δεν υπάρχει και έτσι, σχεδόν αναγκαστικά ο τεχνικός της ομάδας καλείται να διαμορφώσει και τα αγωνιστικά του πλάνα για την Ξάνθη…

Από την άλλη, στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, ο Σκόνδρας επέστρεψε χθες στις προπονήσεις και προπονήθηκε, όχι όμως και ο Αλέξανδρος Νικολιάς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και για προληπτικούς λόγους δεν έκανε προπόνηση.

Για τους υπόλοιπους η χθεσινή προπόνηση είχε εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης σε συνδυασμό με ασκήσεις ισορροπίας στο γυμναστήριο του προπονητικού και στη συνέχεια οικογενειακό διπλό με διάφορες συνθήκες παιχνιδιού και στατικές φάσεις.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος