Οκτ
26

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Εν αναμονή χιλιάδων επισκεπτών και τα φετινά Χριστούγεννα
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα βρίσκονται ήδη οι προκρατήσεις σε ξενοδοχεία και καταλύματα στην πόλη, αλλά και σε Μέτσοβο, Ζαγόρι, Τζουμέρκα και Κόνιτσα

 

Σε έναν προορισμό που φαίνεται πως ήδη πρωταγωνιστεί και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια, εξελίσσεται ο νομός Ιωαννίνων, αναφορικά με το μερίδιο της τουριστικής «πίτας» των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πέρυσι τα Γιάννενα δέχθηκαν κυριολεκτικά χιλιάδες επισκέπτες το τετραήμερο των Χριστουγέννων με την πόλη να «βουλιάζει» από επισκέπτες, όπως επίσης και τα καταλύματα σε Μέτσοβο, Ζαγόρι, Τζουμέρκα και Κόνιτσα και όπως φαίνεται από τις προκρατήσεις μέχρι στιγμής το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ioannina TV, ήδη, πολλά από τα ξενοδοχεία των Ιωαννίνων και ακόμη περισσότερα σε Μέτσοβο, Ζαγόρι, Τζουμέρκα και Κόνιτσα, έχουν κρατήσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Από την άλλη, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Ιόνια Οδός, έφερε την Ηπειρωτική πρωτεύουσα πιο κοντά στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές που μέχρι πρότινος φάνταζαν και ήταν δυσπρόσιτες. Τώρα, πια μπορεί κάποιος να έρθει γρήγορα και με ασφάλεια προκειμένου να μείνει ένα διήμερο ή και παραπάνω ημέρες ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει.

Τα ξενοδοχεία και όλα τα καταλύματα στα ορεινά κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα κρατήσεων μιας και τα Γιάννενα έγιναν προορισμός ακόμη και …Σαββατοκύριακου.

Σε επίπεδο προκρατήσεων όλα δείχνουν πως και φέτος τα Χριστούγεννα η πόλη θα δεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

«Σε επίπεδο προκρατήσεων όλα δείχνουν ότι πάμε καλά. Και εντός των Ιωαννίνων αλλά και εκτός σε περιοχές όπως το Μέτσοβο και το Ζαγόρι, οι συνάδελφοι έχουν κρατήσεις για τις ημέρες των γιορτών. Η ζήτηση θα κορυφωθεί στα μέσα του Νοεμβρίου», ανέφερε χθες σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ιωαννίνων, Κώστας Βλάχος.

Ακόμη ο κ. Βλάχος ανέφερε πως είναι αναγκαίο οι τιμές να έχουν συνάρτηση με την ποιότητα και οι υπηρεσίες να είναι τέτοιες που να ανταποκρίνονται στο τίμημα που πληρώνει ο επισκέπτης.

«Είναι σημαντικό να κρατηθεί η ποιότητα σε συνδυασμό με τις τιμές ώστε ο κόσμος να έρχεται και να ξαναέρχεται στα Γιάννενα» κατέληξε ο κ. Βλάχος.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος