Νοε
07

ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στο… περίμενε για τον υποψήφιο στο Δήμο Ιωαννιτών
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

 

Διαδικασίες για την επιλογή επικεφαλής στην παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»

ζήτησε ο Β. Κοσμάς – Ακόμη πιο κοντά στη στήριξη του Γρ. Γκίκα η Νέα Δημοκρατία;

 

Σε… σήριαλ με πολλά επεισόδια εξελίσσεται η στήριξη (αν ποτέ αυτή υπάρξει), υποψηφίου από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, στο Δήμο Ιωαννιτών.

Η τοπική ΝΟΔΕ, αλλά και το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον υποψήφιο. Από την άλλη, οι φήμες, επίσης συνεχίζονται με αρκετά ονόματα στο τραπέζι των συζητήσεων, χωρίς τίποτα επίσημο ή… ανακοινώσιμο.

Έτσι, η συζήτηση συνεχίζεται και η ανακοίνωση ή μη ονόματος αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θοδωρή Τζαρούχη, στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της άλλης.

Ο κ. Τζαρούχης ρωτήθηκε για το τι πρόκειται να κάνει η Νέα Δημοκρατία αλλά παρέμεινε φειδωλός και υποστήριξε ότι όλα τα σενάρια είναι ανοικτά… Έτσι, η ανακοίνωση υποψηφιότητας φαίνεται πως έχει γίνει… «Γόρδιος δεσμός» για τη Νέα Δημοκρατία για αυτό και υπάρχει τέτοια καθυστέρηση στην όποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του κόμματος. Πάντως, τα χρονικά περιθώρια πιέζουν και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν αποφάσεις για τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα στο δήμο Ιωαννιτών ενόψει των εκλογών.

Ο Ν. Γκόντας

Την ίδια στιγμή ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», Νίκος Γκόντας, όταν στην τελευταία δημοτική ομάδα της παράταξης, ρωτήθηκε για το τι θα πράξει απάντησε… «συντόμως», αναφορικά πάντα με το πότε θα ξεκινήσει τις προεκλογικές εσωπαραταξιακές διαδικασίες αλλά και πότε θα ανακοινώσει και τις δικές του προθέσεις.

Σύμφωνα με το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Βασίλη Κοσμά, ο κ. Γκόντας θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει αυτές τις διαδικασίες, που όπως είπε, ήδη έχουν καθυστερήσει πολύ, διαδικασίες που είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν και επιλογή επικεφαλής εκ νέου, δηλώνει ο κ. Κοσμάς.

Την ίδια στιγμή κυριακάτικο δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας φέρει τον Γρηγόρη Γκίκα να βρίσκεται κοντά στη στήριξη της Ν.Δ, ως υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων.

Όταν ο Βασίλης Κοσμάς, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioannina TV, ρωτήθηκε σχετικά, είχε μόνον καλά λόγια να πει για τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ νομού Ιωαννίνων, ενώ παραδέχθηκε ότι σ’ αυτή τη φάση στην παράταξη τα ονόματα που υπάρχουν κύρια για μελλοντικό επικεφαλής είναι του Ν. Γκόντα και του Γρ. Γκίκα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος