Δεκ
05

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - Σε χαμηλά επίπεδα παραμένουν οι παραγγελίες
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Σε χαμηλά επίπεδα, εξακολουθεί να κινείται η κατανάλωση και οι παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης, στα Γιάννενα, εξαιτίας της υψηλής τιμής.

Ο χειμώνας μπήκε και το κρύο είναι αισθητό αν και η αλήθεια είναι πως ο καιρός για την περιοχή μας είναι ιδιαίτερα καλός σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, το βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και η θέρμανση είναι απαραίτητη.

Ωστόσο, η εικόνα με τις παραγγελίες, μπορεί και να αλλάξει το επόμενο διάστημα, καθώς τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μια σημαντική μείωση στην τιμή του πετρελαίου με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να ζητούν πλέον, πετρέλαιο θέρμανσης έστω και λίγα λίτρα, ώστε να μπορέσουν να βάλουν μπροστά τον καυστήρα.

Ο αντιπρόεδρος των Πρατηριούχων Νομού Ιωαννίνων, Θανάσης Παπαδόπουλος, μιλώντας χθες στο Ioannina TV, αναφέρθηκε σε αυτή τη μείωση των τιμών αλλά και στην μικρή αναθέρμανση της αγοράς πετρελαίου θέρμανσης.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουμε μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και αύξηση της ζήτησης από τους καταναλωτές. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ανέβηκε η κίνηση», λέει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι οι αγορές είναι μετρημένες από τους καταναλωτές.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αναμονή της απόφασης για το επίδομα θέρμανσης βρίσκονται άλλη μια χρονιά εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά. «Εμείς, δεν συμφωνούμε με τα επιδόματα εμείς θέλουμε να πέσει η τιμή του πετρελαίου στα 70 λεπτά ώστε όλοι να μπορέσουν να βάλουν πετρέλαιο και να ζεσταθούν», καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλός.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος