Δεκ
07

«Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» από τον ΟΚΠΑΠΑ
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} span.Apple-tab-span {white-space:pre}

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, από το Ioannina TV

 

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί ως αργά το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών ο ΟΚΠΑΠΑ διοργανώνει εκδήλωση - Τηλεμαραθώνιο για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς», είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο πριν τις γιορτές ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών.

«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας», καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα. Καλούμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, την Εκκλησία, και τις επιχειρήσεις του τόπου μας να προσφέρουν ότι μπορούν «για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.

Στη συνέχεια σημειώνονται και τα εξής: «Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και υποδήματα, είδη υγιεινής και είδη καθαριότητας, παιχνίδια, βιβλία και κάθε οικιακό είδος που είναι διαθέσιμο και χρήσιμο».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

18:00: Έναρξη

18:30: Δημοτικό Ωδείο Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus. Πιάνο: Πένυ Λιαροστάση. Διεύθυνση: Κων/να Μήλια.

19:00: Δημοτικό Ωδείο Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. Μαθητική ορχήστρα Do- Re – Mi. Διεύθυνση: Γεράσιμος Λώλης.

19:30: Ωδείο Νέες Τέχνες ARS NOVA. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες με πιάνο – βιολί - κιθάρα

20:15: Παπαδιώτης Νίκος – Ηγουμενίδη Δήμητρα – Καλπακίδου Χαρά.

21:00: Fortissimo/ Electric String Quartet. Support group στο συγκρότημα των Scorpions και των Deep Purple. Ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων που συνδυάζει την κλασική μουσική με πιο μοντέρνα ακούσματα ποπ, ροκ και λάτιν.

21:45: Παραδοσιακά Ηπειρώτικα Τραγούδια. Υφαντής Δημήτριος – τραγούδι. Νίκος Τάσσης – κλαρίνο.

22:00: Λαϊκή Ορχήστρα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος