Δεκ
14

Στην Ουτρέχτη «ταξιδεύουν» τα Τζουμέρκα
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Έτοιμοι για το μεγάλο τουριστικό άνοιγμα στη Βόρεια Ευρώπη και τη Σκανδιναβία φέρονται οι επαγγελματίες του τουρισμού και ο δήμος Βορ. Τζουμέρκων.

Αμφότεροι προετοιμάζονται για την κοινή τους παρουσία στη διεθνή τουριστική έκθεση στην Ουτρέχτη, έπειτα από μία προετοιμασία μηνών, που φιλοδοξία τους είναι να αποφέρει σημαντικούς καρπούς στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας.

Η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην περιοχή των Τζουμέρκων κινείται τα τελευταία δύο χρόνια με απόλυτο επαγγελματισμό και μεθοδικότητα ενώ ο δήμος Β. Τζουμέρκων έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή αρωγός της προσπάθειας, αφού η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος δεν αφορά μόνο τους επαγγελματίες, αλλά θα ωφελήσει το σύνολο της περιοχής.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Βορ. Τζουμέρκων Γ. Σεντελές τα τελευταία χρόνια η περιοχή καταγράφει σημαντική και συνεχή άνοδο στην επισκεψιμότητα, μόνο που αυτό θα πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για προσεκτικές κινήσεις, ώστε να ανοίξουν και άλλες αγορές, που θα φέρουν ακόμη περισσότερο κόσμο στα Τζουμέρκα.

Απόλυτα ενθαρρυντική στο μεταξύ είναι η κίνηση που παρατηρείται ήδη μέσω των κρατήσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο η πληρότητα σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα θα αγγίξει το 100%.

Τέλος, ελάχιστα ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η χθεσινή πρωινή χιονόπτωση στο επαρχιακό δίκτυο των Τζουμέρκων, τα οποία αποκαταστάθηκαν άμεσα με την παρέμβαση μηχανημάτων του δήμου και της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος