Δεκ
14

Ένας τηλεμαραθώνιος αγάπης και προσφοράς
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Συγκινητική ανταπόκριση πολιτών, φορέων και συλλόγων στο κάλεσμα του ΟΚΠΑΠΑ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

 

Ένα ξεχωριστό μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο έστειλαν εκατοντάδες συμπολίτες και δεκάδες φορείς, συλλογικότητες και επιχειρήσεις της περιοχής και όχι μόνο με τη συμμετοχή τους στην Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς του ΟΚΠΑΠΑ και τον τηλεμαραθώνιο που παρουσίασε το ITV το απόγευμα της Τετάρτης.

Σκοπός της εκδήλωσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την τελευταία επταετία, η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΟΚΠΑΠΑ, στόχος που επιτεύχθηκε χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας.

Από τις 6 το απόγευμα μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα από τη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών εξέφρασαν τις ευχές τους για τις ημέρες των εορτών, αλλά και για την αναγκαιότητα να αντιμετωπιστούν τα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες οικογένειες, η δημοτική αρχή, εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και ακόμη εκπρόσωποι φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Ο τηλεμαραθώνιος του ITV είχε ένα πλούσιο μουσικό – καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που καθήλωσε και τους θεατές που βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο αλλά και τους τηλεθεατές.

Την αυλαία των προσκεκλημένων άνοιξε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ο Δήμαρχος Θ. Μπέγκας, για να ακολουθήσει λίγο αργότερα ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φ. Τσουμάνης, που αναφέρθηκαν στην προσπάθεια του δήμου Ιωαννιτών να ενισχύσει περαιτέρω τις κοινωνικές του δομές.

Τις ευχές τους ακόμη εξέφρασαν από τη σκηνή, ο πρόεδρος του δημ. Συμβουλίου Γ. Παπαδιώτης, οι αντιδήμαρχοι Θ. Μανταλόβας, Γ. Λιόντος, Β. Μέγα, όπως επίσης και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών σωματείων, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αλλά και εκπρόσωποι κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων όπως ο Ιατρικός και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΚΠΑΠΑ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια.

Όπως αναφέρει για να είναι η προσπάθεια αποτελεσματική χρειάζεται η στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

«Αυτή είναι δεδομένη και αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά με την μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας και με τις μεγάλες ποσότητες ειδών που συγκεντρώθηκαν. Η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη που υπάρχει στην τοπική μας κοινωνία είναι μεγάλη. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για την ευγενική τους προσφορά», σημειώνεται, ενώ ακολούθως εκφράζονται ευχαριστίες προς το σύνολο των συντελεστών που ήταν:

Ο Τηλεοπτικός Σταθμός ITV που κάλυψε τον τηλεμαραθώνιο.

Οι παρουσιαστές: Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Έλενα Στάμου, Βλάσης Ντόκας και Φιλήμων Καραμήτσος

Το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus του Δημοτικού Ωδείου του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Την μαθητική ορχήστρα Do-Re-Mi του Δημοτικού Ωδείου του Πνευματικού κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Το Ωδείο Νέες Τέχνες ARS NOVA

Τον κ. Παπαδιώτη Νίκο, την κα. Ηγουμενίδη Δήμητρα και την κα. Καλπακίδου Χαρά.

Τις Fortissimo/ Electric String Quartet

Τον κ. Υφαντή και τον κ. Τάσση για τα παραδοσιακά Ηπειρώτικα τραγούδια.

Το Μουσικό Σχήμα της Μπουάτ

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος