Ιαν
09

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Κοπή βασιλόπιτας με… εορταστικά «πυρά»
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Εορταστικά «πυρά» αποφάσισαν να… ανταλλάξουν χθες, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Γιώργος Φλούδας και ο Διοικητής του Ιδρύματος, Βασίλης Τσίκαρης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Το κλίμα χθες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μόνο καλό δεν ήταν, επιβεβαιώνοντας πως οι σχέσεις μεταξύ της διοίκησης του Συλλόγου και της διοίκησης του Νοσοκομείου δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Το γεγονός ότι η διοίκηση του νοσοκομείου δεν προσκλήθηκε επισήμως για την εκδήλωση, αλλά ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή ήταν μόνο η αφορμή για μία αντιπαράθεση από μικροφώνου με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Γ. Φλούδα και τον διοικητή του ΠΓΝΙ Β. Τσίκαρη να ανταλλάσσουν... ευχές με φαρμακερά βέλη εκατέρωθεν.

Σημείο τριβής και αντιπαράθεσης η λειτουργία της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου με τον Γ. Φλούδα να τονίζει πως η διοίκηση δεν έχει εισακούσει τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων, ότι η νέα πτέρυγα για να λειτουργήσει απαιτεί μόνιμο και όχι επικουρικό προσωπικό και επιπλέον χρηματοδότηση από το υπουργείο.

«Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και όχι οι εργαζόμενοι», απάντησε ο Β. Τσίκαρης, που επέμεινε και σε προηγούμενη αναφορά του ότι το ΠΓΝΙ αποτελεί τη ναυαρχίδα των δομών υγείας στη Β.Δ Ελλάδα και με την προσπάθεια των εργαζομένων μπορεί να γίνει η ναυαρχίδα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη με αναφορά στην υπό ανακατασκευή λεωφόρο Νιάρχου, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Λιόντος και ο διευθυντής της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Βασίλης Παπαδιώτης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος