Ιαν
09

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - Απέκτησε δυο νέα μηχανήματα για υπέρηχους
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Συνεχής είναι η προσπάθεια της διοίκησης του νοσοκομείου Φιλιατών, για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την απόκτηση, στα τέλη Δεκεμβρίου, του ακτινολογικού και του καρδιολογικού υπέρηχου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών, Σπύρος Δερδεμέζης, μιλώντας χθες στο Ioannina TV, ανέφερε πως η Διοίκηση, εξακολουθεί να ακολουθεί μια τακτική που στηρίζεται στη διεκδίκηση καλύτερων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και παράλληλα, προσπαθεί, εφόσον ωριμάσουν οι συνθήκες, να εξοπλίσει ακόμη περισσότερο το νοσοκομείο και φυσικά να το στελεχώσει με εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε χθες ο κ. Δερδεμέζης, στα πλαίσια της υλοποίησης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) συνολικής προϋπολογιστικής δαπάνης 110.000 ευρώ, το νοσοκομείο κατάφερε, τις τελευταίες ημέρες του 2018, να προμηθευτεί τους υπερήχους.

«Οι αναφερόμενοι υπέρηχοι είχαν ενταχθεί από το Υπουργείο Υγείας στο ΠΔΕ και έπειτα από την έγκριση σκοπιμότητας που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2018, το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών προχώρησε στην σύνταξη των προδιαγραφών και στις προβλεπόμενες διαγωνιστικές διαδικασίες», δήλωσε ο κ. Δερδεμέζης.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εκπαίδευσης του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού για να τεθούν σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία στα αντίστοιχα τμήματα του Νοσοκομείου, ανέφερε ο κ. Δερδεμέζης που προγραμματίζει και νέο ραντεβού με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη.

Η παραλαβή και λειτουργία των συγκεκριμένων υπερήχων ενισχύει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών .

Μαγνητικός – αξονικός

τομογράφος

Παράλληλα, εξίσου σημαντικό είναι επίσης ότι κατά το τρέχον έτος, προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν την προμήθεια μαγνητικού τομογράφου 1,5Τ και νέου αξονικού τομογράφου 16 τομών που εγκρίθηκαν πρόσφατα από το Υπουργείο Υγείας.

«Είναι τα επόμενα βήματα που ελπίζουμε επίσης να ευοδωθούν με επιτυχία και να τοποθετηθούν τα δυο σημαντικά μηχανήματα στο νοσοκομείο μας» κατέληξε ο κ. Δερδεμέζης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος