Ιαν
09

ΔΕΥΑΙ - «Παγώνει», προσωρινά, η πρόσληψη γενικού διευθυντή
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

«Φρένο» μπήκε, έστω και προσωρινά, στην προκήρυξη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης για την πλήρωση της θέσης Γενικού Διευθυντή με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με θητεία τεσσάρων ετών, με δικαίωμα ανανέωσης για μία φορά, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που πλέον αποσύρεται και θα βγει εκ νέου στον αέρα μόλις ληφθεί η απάντηση από το υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με τον τρόπο υποβολής της αίτησης και των σχετικών δικαιολογητικών, ο Γενικός Διευθυντής έχει στα καθήκοντά του να ελέγχει την καθημερινή εργασία της επιχείρησης, να ασκεί εποπτεία στη διεξαγωγή των εργασιών κάθε υπηρεσίας ασκώντας τη διοίκηση του προσωπικού της ενώ θα είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των επιτροπών της.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ, Μάκης Χρυσοστόμου, σε χθεσινές του δηλώσεις, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπήρξε με την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών που προσπάθησαν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι.

«Ουσιαστικά υπήρξε θέμα για το εάν η κατάθεση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα γινόταν στην ΔΕΥΑΙ ή στο ΑΣΕΠ. Εκεί, προέκυψε το θέμα και ζητήθηκε η απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών. Αναμένουμε την απάντηση και μέχρι τότε είναι σε αναστολή η προκήρυξη για την θέση γενικού διευθυντή. Μόλις λάβουμε την απάντηση τότε θα επαναπροκηρύξουμε την θέση», δήλωσε ο κ. Χρυσοστόμου, σημειώνοντας ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς για την θέση του γενικού διευθυντή στη ΔΕΥΑΙ.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος