Ιαν
16

ZOINOS WINERY - Τις επόμενες ημέρες και πάλι στη διάθεση του κοινού το τσίπουρο
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να βρίσκεται προς διάθεση και πάλι το τσίπουρο Zoinos από τη νέα σοδειά Ντεμπίνας. Το τσίπουρο αυτό είναι μονοποικιλιακό προϊόν διπλής απόσταξης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας και τον Διευθύνων Σύμβουλο της Ζοίνος ΑΕ Θανάση Κατσανάκη «τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση του προϊόντος οδήγησαν σε μία μικρή έλλειψη».

Παράλληλα, ο κ. Κατσανάκης αναφέρθηκε και στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση εμφιαλωμένου τσίπουρου στα καταστήματα εστίασης. Πολλοί καταναλωτές ζητούν πια εμφιαλωμένο τσίπουρο προτιμώντας την διασφαλισμένη ποιότητα.

«Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια διαφαίνεται αύξηση της ζήτησης του εμφιαλωμένου τσίπουρου από τους καταναλωτές. Ελπίζουμε αυτή η τάση να είναι διαρκώς αυξητική, δεδομένου ότι πολλά από τα αποστάγματα τσίπουρου δεν προερχόταν καν απο την περιοχή της Ηπείρου που φημίζεται για το τσίπουρο από Ντεμπίνα. Είναι άλλωστε αυτή η ποικιλία που έχει κάνει γνωστό το τσίπουρο παντού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος