Φεβ
07

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Θετικές οι προοπτικές σύγκλισης παρατάξεων, μετά τις εκλογές
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Την ξεκάθαρη θέση πως οι συνεργασίες της επόμενης ημέρας στο δήμο Ιωαννιτών είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο, εξέφρασε χθες, σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε οι προεκλογικές συγκλίσεις των δημοτικών παρατάξεων, ενδέχεται να προκύψουν, στη βάση των προγραμματικών αρχών και δεσμεύσεων.

Άλλωστε, με τον εκλογικό χάρτη στο δήμο Ιωαννιτών να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί έπειτα και από την οριστικοποίηση της αυτόνομης καθόδου για τους «Πολίτες για την Ανατροπή» και της υποψηφιότητας του Λάζαρου Νάτση για το αξίωμα του δημάρχου, το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται αφενός στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και αφετέρου στις ενδεχόμενες προγραμματικές συγκλίσεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Νάτσης, στις δηλώσεις του, προχθές το μεσημέρι, έκανε άλλωστε λόγο για ενδεχόμενες προγραμματικές συγκλίσεις, ανοίγοντας ένα νέο πεδίο διαλόγου κυρίως με τις δημοτικές παρατάξεις που προέρχονται από τον χώρο της κεντροαεριστεράς.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το πως η παράταξη της πλειοψηφίας στο δήμο Ιωαννιτών υποδέχεται και αντιμετωπίζει αυτές τις επισημάνσεις του κ. Νάτση, ο δήμαρχος Θ. Μπέγκας άδραξε την ευκαιρία και χαρακτήρισε «καλοδεχούμενες» τέτοιου είδους προσεγγίσεις, σημειώνοντας μάλιστα πως πρόκειται για ένα απόλυτα ρεαλιστικό και αναγκαίο σενάριο.

«Οι συνεργασίες της επόμενης ημέρας στο δήμο Ιωαννιτών είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο και θεωρώ ότι οι συγκλίσεις θα γίνουν στη βάση του προγραμματικού λόγου. Να περιμένουμε από τις παρατάξεις να καταθέσουν τα προγράμματά τους και τη φιλοσοφία τους και να συζητήσουμε για τις προοπτικές σύγκλισης και συνεργασίας και πριν και μετά τις εκλογές με μοναδικό σκοπό το καλό του τόπου», κατέληξε ο δήμαρχος της πόλης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος