Απρ
23

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2023» - Εθελοντική αιμοδοσία και επίσκεψη στο Πέραμα
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

To Σάββατο, η παράταξη «Ιωάννινα 2023» διοργάνωσε με επιτυχία, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα», εθελοντική αιμοδοσία.

Η Τατιάνα Καλογιάννη δήλωσε: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μόνη λύση για να έχει η χώρα μας επάρκεια και αυτάρκεια αίματος. Δεν είναι μια πρωτοπόρα δράση, αλλά είναι μια πρωτοβουλία για να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία μας, μιας και βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις στην Ε.Ε. στο ποσοστό εκείνων που προσφέρουν αίμα. Δέκα λεπτά από τη ζωή μας μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά»

Την Κυριακή, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, μαζί με υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα 2023» επισκέφτηκε τις κοινότητες της Δ.Ε. Περάματος, Μάζια και Κρυόβρυση.

Οι συναντήσεις έγιναν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους δημότες στις περιοχές αυτές, όπως ο ελλιπής φωτισμός, ο εξωραϊσμός των κοινόχρηστων χώρων, η μη απόδοση των ανταποδοτικών τελών αλλά και η μεγάλη καθυστέρηση αποχιονισμού τους χειμερινούς μήνες. Η Τατιάνα Καλογιάννη δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα μικρά, καθημερινά, προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων ιδιαίτερα των απομακρυσμένων.

 

Επιμέλεια: Βασίλης Λούπας

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος