Μαϊ
15

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2023» - Συναντήσεις και περιοδείες της Τατιάνας Καλογιάννη
Εκτύπωση

Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων, Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα 2023» συναντήθηκαν, με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Νόμου Ιωαννίνων, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Περιφέρειας Ηπείρου, του Συλλόγου Τουριστικών Καταστημάτων Νομού Ιωαννίνων και της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τα τουριστικά ζητήματα της περιοχής, αλλά και για να ενημερωθεί διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος τομέας.

 

Η Τατιάνα Καλογιάννη στη συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι επιχειρηματίες του τουρισμού στη νέα εποχή της ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, αφού θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για κάθε προωθητική ενέργεια.

Ακόμη, σε εξαιρετικό κλίμα, συναντήθηκε με το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη. Η συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν άριστη λύνοντας χρόνια προβλήματα της Ηπείρου. Μετά το τέλος της συνάντησης επισκέφθηκε και συνομίλησε με εργαζόμενους της υπηρεσίας.

Επίσης, επισκέφτηκε την περιοχή των Αμπελοκήπων και Καρδαμιτσίων όπου και ενημέρωσε τους κατοίκους και καταστηματάρχες για το πρόγραμμα της παράταξης. Στη συνέχεια η Τατιάνα Καλογιάννη συναντήθηκε με την Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια Μαρία Σπυράκη, την οποία συνόδευσε και ξενάγησε στο Εργοστάσιο Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων Ηπείρου, στο Ελευθεροχώρι.

Εξάλλου, η κα. Καλογιάννη, περιόδευσε στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Καπλάνη και Αραβαντινού, περιόδευσε στις οδούς Ανεξαρτησίας και 28ης Οκτωβρίου, στη Μπάφρα και τη Νεοκαισάρεια, στο Ασβεστοχώρι, στην Κόντσικα, στην Κοσμηρά και στην Πεδινή και στο Πέραμα.

Η κα. Καλογιάννη συναντήθηκε με πολλούς δημότες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες του Δήμου, συνομίλησε διεξοδικά μαζί τους για διάφορα θέματα που αφορούν και τους Δημότες και το Δήμο, τους παρουσίασε τις απόψεις της και τους παρέδωσε το φυλλάδιο της παράταξης, στο οποίο αποτυπώνεται το αναλυτικό πρόγραμμά της.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος