Μαϊ
16

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ - Σήμερα η ομιλία της Φ. Γεννηματά, στα Γιάννενα
Εκτύπωση

Και ταυτόχρονη παρουσίαση ψηφοδελτίου, από τον επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον», Δημήτρη Δημητρίου

 

Στα Γιάννενα, θα βρεθεί, σήμερα Πέμπτη, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στα Γιάννενα και να επισκεφθεί στις 2.00, το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Δημητρίου.

 

Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής, η Ελένη Αγαπητού σε χθεσινές της δηλώσεις, αναφέρθηκε στο πολιτικό μήνυμα της επίσκεψης της κα. Γεννηματά ενόψει των κρίσιμων ευρωεκλογών.

Κάνοντας αναφορά στις επισκέψεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, κάλεσε τους πολίτες να ακούσουν τις προτάσεις της προέδρου του ΚΙΝΑΛ ενόψει των εκλογών της 26ης Μαϊου.

«Η ΝΕ Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής πιστεύει ότι είναι απαραίτητο οι πολίτες να παρακολουθήσουν στις 8.00 το απόγευμα της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο Du Lac την ομιλία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά» είπε η κα. Αγαπητού

Μπαίνοντας στο πολιτικό σκέλος εξαπέλυσε επίθεση στους αρχηγούς των δυο μεγάλων πολιτικών κομμάτων.

«Όσοι δεν εθελοτυφλούν για ιδιοτελής λόγους μπορούν να δουν ότι οι διαφορές των ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι ελάχιστες αφού ο κ. Τσίπρας μετάλλαξε το κόμμα της «πρώτης φοράς Αριστερά» σε σκληρή «Δεξιά». Πορεύτηκε επί σειρά ετών χέρι με χέρι με τον κ. Καμμένο όχι μόνο για να παραμείνει στην εξουσία αλλά και να θυσιάσει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο βωμό των πρωτογενών υπερπλεονασμάτων και αφού αφαίμαξε το υστέρημα του Ελληνικού λαού τώρα έρχεται μια βδομάδα πριν τις ευρωεκλογές να επιστρέψει μόνο το 1/10 σε παροχές, σε ανθρώπους που ήταν φτωχοί και τους φτωχοποίεσαι ακόμα περισσότερο, ώστε να είναι ζωτικής σημασίας για αυτούς τα ψίχουλα που τους δίνουν και να νιώθουν ευγνώμονες προς τη κυβέρνηση. Μπροστά μας έχουμε τις εκλογές για την Ευρώπη και οι δυο αρχηγοί ασχολούνται μόνο για την καρέκλα του Πρωθυπουργού Οι λαοί της Ευρώπης αντιμετωπίζουν την ανασφάλεια και τη φτώχεια. Η ακροδεξιά, ο εθνικισμός, ο λαϊκισμός απειλούν ευθέως την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία. Εμείς οι Σοσιαλιστές είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τη Δημοκρατία και τις Κοινωνικές κατακτήσεις» είπε χαρακτηριστικά η κα. Αγαπητού.

Τέλος, κάλεσε του πολίτες να επιλέξουν το ΚΙΝΑΛ και να δώσουν όλοι μαζί την μάχη: «Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί μέσα από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PES). Στηρίζουμε τον Φρανς Τίμμερμανς για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και προτείνουμε ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο για την Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων.

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Τέλος, την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου, θα πραγματοποιήσει ο συνδυασμός «Ήπειρος Όλον» σήμερα, 16 Μαΐου, στις 8.00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Du Lac.

Παρόντες θα είναι όλοι οι υποψήφιοι και από τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου, οι οποίοι θα παρουσιαστούν από τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, Δημήτρη Δημητρίου.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος