Μαϊ
21

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2023» - Στο επίκεντρο και η επιχειρηματικότητα
Εκτύπωση

Συναντήσεις της Τ. Καλογιάννη με το Αστικό ΚΤΕΛ και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

 

Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα 2023» πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων.

Την Παρασκευή το πρωί, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Ο Πρόεδρος Στέφανος Μουστακλής την ενημέρωσε για τις προοπτικές ανάπτυξης με τη χρήση φυσικού αερίου αλλά και με την επέκταση και εκσυγχρονισμό των έξυπνων στάσεων.

Η κα. Καλογιάννη δεσμεύτηκε για τη στενή συνεργασία που θα αναπτύξει ως νέα Δημοτική αρχή με το Αστικό ΚΤΕΛ με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του Δημότη από άκρη σε άκρη σε όλο το Δήμο.

Έπειτα επισκέφθηκε το εμπορικό επιμελητήριο Ιωαννίνων, και είχε διεξοδική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρη Δημητρίου στην οποία συζητήθηκαν μεταξύ άλλων: το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων Open Mall, οι Οδικοί Άξονες της πόλης, η Αναβάθμιση του ΚΕΠΑΒΙ, η παρουσίαση και η προώθηση των Τοπικών Προϊόντων μέσω μόνιμου Εκθεσιακού χώρου στην πόλη, η μείωση των Τελών, οι νεοφυείς Επιχειρήσεις κλπ. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, τα Μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου o Χρ. Παπαρούσης Β\ Αντιπρόεδρος, ο Β. Βασιλείου Γενικός Γραμματέας.

Ακόμη, επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της Πολεοδομίας του Δήμου, στον Κατσικά. Στη συνέχεια περιόδευσε στα καταστήματα και στις γειτονιές, όπου συναντήθηκε με πολλούς δημότες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες του Δήμου, συνομίλησε διεξοδικά μαζί τους για διάφορα θέματα που αφορούν και τους Δημότες και το Δήμο, τους παρουσίασε τις απόψεις της και τους παρέδωσε το φυλλάδιο της παράταξης, στο οποίο αποτυπώνεται το αναλυτικό πρόγραμμά της.

Από την άλλη πλευρά, το απόγευμα τη Παρασκευής περιόδευσε στη Δ.Ε. Περάματος και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Κρύα, Αγ. Μαρίνα, Κρανούλα και Περίβλεπτο.

Τo Σάββατο το πρωί, πραγματοποίησε περιοδεία σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην γειτονιά Ζευγάρια καθώς και στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα. Κατά την διάρκεια της περιοδείας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους των περιοχών αυτών.

Τέλος, τo Σάββατο το απόγευμα, επισκέφθηκε τα χωριά Αμπελιά και Μανωλιάσσα της Δ.Ε. Μπιζανίου καθώς και το Νεοχωρόπουλο της Δ.Ε. Ιωαννίνων.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος