Μαϊ
22

«ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» - Περιοδεία του Δ. Δημητρίου στην Πρέβεζα
Εκτύπωση

Επίσκεψη στην πόλη της Πρέβεζας πραγματοποίησε πολυμελής αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Όλον» παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη Ηπείρου, Δημήτρη Δημητρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε διάφορες περιοχές ανά την Ήπειρο, ενόψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, 26 Μαΐου.

 

Ειδικότερα, ο κ. Δημητρίου και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συλλόγου Αμεα «Η Ελπίδα», στην Πρέβεζα. Κατόπιν μετέβησαν στον λιμένα της πόλης όπου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του σωματείου φορτοεκφορτωτών, Βασίλη Κακαβούλη, τον πρόεδρο του σωματείου φορτηγών του λιμένα Πρεβέζης, καθώς και με εκπρόσωπο των ναυτιλιακών πρακτόρων και των λιμενεργατών.

Ακολούθως, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις υπηρεσίες της Π.Ε Πρέβεζας, όπου συναντήθηκαν τόσο με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Περικλή Βασιλάκη όσο και με τον αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Πρέβεζας, όπου ο κ. Δημητρίου είχε συνάντηση με τον απερχόμενο, αλλά και εκ νέου υποψήφιο, Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη και κατόπιν, το νοσοκομείο της πόλης.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με περιοδεία της αντιπροσωπείας της παράταξης «Ήπειρος Όλον» στους δρόμους της αγοράς της Πρέβεζας, όπου και συνομίλησαν με καταστηματάρχες, εμπόρους και πολίτες της Πρέβεζας.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος