Μαϊ
22

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - Επισκέψεις σε Πανεπιστήμιο και ΚΕΘΕΑ
Εκτύπωση

Δεκάδες επισκέψεις και συναντήσεις πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή».

 

Τη Δευτέρα, επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ στο λόφο Πεντέλης όπου υπήρξε ουσιαστική συζήτηση με μόνιμο και έκτακτο προσωπικό. Ακολούθησε το ΚΚΠΠΗ και το Παράρτημα ΑμεΑ Ιωαννίνων «Νεομάρτυρας Γεώργιος» όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Διοίκηση και τους εργαζόμενους και ανταλλάχτηκαν απόψεις για την κοινωνική πολιτική και τα πεδία συνεργασίας Δήμου και των νομικών του προσώπων με το ΚΚΠΠΗ.

«Μια βαθιά ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων επεφύλασσε η επίσκεψη στο κέντρο κοινότητας του ΚΕΘΕΑ. Με εργαζόμενους και ωφελούμενους είδαμε τα πεδία που όλοι μαζί μπορούμε να συμπράξουμε για να βρούμε λύσεις τόσο προς το κοινωνικό στίγμα των πρώην εξαρτημένων αλλά και προς την επαγγελματική τους αποκατάσταση», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Στη συνέχεια ο Λάζαρος Νάτσης βρέθηκε και στην Νεοκαισάρεια μαζί με υποψήφιους της Δ.Ε. Ανατολής. Χθες Τρίτη επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν τόσο στην λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων καθώς και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπου πέραν της συνάντησης του Λάζαρου Νάτση με τον Πρύτανη κ. Αλμπάνη μοιράστηκε το πρόγραμμα της παράταξης σε πολλούς εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Κλιμάκια της παράταξης το Σαββατοκύριακο είχαν βρεθεί σε Πέραμα, Κρύα, στις εκδηλώσεις για την γενοκτονία των Ποντίων καθώς και στο Run Greece.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος