Ιουν
13

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Προς αποχώρηση και οι Λίλα-Τζημόπουλος;
Εκτύπωση

Δυο ακόμη, από τους παλιούς παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο λόγος για τους Άντι Λίλα και Θέμη Τζημόπουλο, με τον πρώτο να φημολογείται, ότι έχει δεχθεί πρόταση παραμονής στην ομάδα, με μειωμένες όμως αποδοχές σε σχέση με το συμβόλαιό του, κάτι απόλυτα λογικό με δεδομένο, ότι η ομάδα αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία.

Ο ίδιος επιφυλάχθηκε να απαντήσει, πλην όμως, σε δηλώσεις του σε μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας την Τρίτη, στο περιθώριο αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του, άφησε να εννοηθεί, ότι δεν πρόκειται να μείνει στα Γιάννενα.

«Έχω συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με την ομάδα του ΠΑΣ, αλλά είναι δύσκολο να μείνω και το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λίλα.

Ο διεθνής αλβανός ήρθε στα Γιάννενα τον Ιούλιο του 2011 μαζί με τον Εμιλιάνο Βίλα και έκτοτε αγωνίζεται ανελλιπώς με την φανέλα του ΠΑΣ, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα του 2015, όταν για έξι μήνες δόθηκε δανεικός στην ιταλική Πάρμα και επέστρεψε το καλοκαίρι.

Από την άλλη και σε ότι αφορά τον Θέμη Τζημόπουλο, οι φήμες των τελευταίων ημερών τον θέλουν να βρίσκεται σε ανάλογη θέση και έχει δεχθεί πρόταση μείωσης των αποδοχών του, ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα είναι και για αυτόν λιγοστές.

Τις οριστικές αποφάσεις πάντως για τους δύο συγκεκριμένους δεν πρόκειται να τις πάρει ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αλλά ο Γ. Χριστοβασίλης και οι συνεργάτες του.

Υπενθυμίζουμε πως όπως είχε αναφερθεί το βασικό ζήτημα που υπάρχει στον ΠΑΣ είναι πως οι μαζικές αποχωρήσεις έμπειρων παικτών, που έχουν χρόνια στην ομάδα ενδέχεται να δημιουργήσουν σοβαρές αναταράξεις στα αποδυτήρια, αφού κρίνεται απαραίτητη η παρουσία παικτών που να γνωρίζουν και το παρελθόν και την ιστορία της ομάδας.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος