Ιουν
14

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - Προσκλητήριο για συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων
Εκτύπωση

Οι τέσσερις βουλευτές του κόμματος, Χρ. Μαντάς, Γ. Στέφος, Μ. Τζούφη, Γ. Καραγιάννης και οι Φ. Αναγνώστου - Κουμπλομάτη, Ολ. Νάσση και Αρ. Σπέγγος, στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο στο νομό Ιωαννίνων

 

Την εκτίμηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μπορεί να κερδίσει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, εκφράζουν τα στελέχη του κόμματος στα Γιάννενα, μετά και την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου στο νομό Ιωαννίνων.

Ο Συντονιστής του κόμματος, Κώστας Μπασιούκας, σε δηλώσεις του χθες, ανέφερε αρχικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, απευθύνει κάλεσα προς όλους τους πολίτες του νομού Ιωαννίνων. «Είμαστε έτοιμοι να συμπορευτούμε με όλους εκείνους μας που αναγνωρίζουν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθειά μας ώστε να φτάσει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς , σε κάθε χωριό του Νομού Ιωαννίνων. Τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Τώρα είναι η ώρα του αγώνα, μέχρι την Κυριακή των εκλογών, στοχεύοντας σε ένα μόνο αποτέλεσμα: Τη νίκη των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε πως τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν στην οδό Πουλίτσα 1, καθώς και το εκλογικό κέντρο στην οδό Ν. Ζέρβα 7, τα οποία θα είναι ανοικτά καθημερινά για όλους τους πολίτες.

Στη συνέχεια ο κ. Μπασιούκας παρουσίασε αλφαβητικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο νομό Ιωαννίνων, το οποίο απαρτίζεται από τους τέσσερις σημερινούς βουλευτές, και από τρία νέα πρόσωπα.

Έτσι, μετά τους Χρήστο Μαντά, Γιάννη Στέφο, Γιάννη Καραγιάννη και Μερόπη Τζούφη, υποψήφιοι θα είναι οι Φανή Αναγνώστου – Κουμπλομάτη, η Όλγα Νάσση και ο Άρης Σπέγγος, οι οποίοι πλέον «ρίχνονται» στη μάχη των Εθνικών εκλογών.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος