Ιουν
14

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - «Κλειδώνει» και ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο στα Γιάννενα
Εκτύπωση

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, λίγες μόνο ώρες πριν την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην περιοχή

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. στο νομό Ιωαννίνων, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και σήμερα, λίγες μόνο ώρες πριν την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, σε Ήπειρο και Λευκάδα.
Αν και οι πληροφορίες αυτές, για ανακοίνωση του ψηφοδελτίου σήμερα, δεν είχαν καμία σχέση με όσα είχαν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα, περί ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου μετά το πέρας της Κυριακάτικης επίσκεψης Μητσοτάκη, φαίνεται πως πλέον είναι και το πιο πιθανό σενάριο.
Έτσι, όλοι οι ψηφοφόροι του κόμματος στο νομό Ιωαννίνων, γνωρίζουν πως αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πλέον το ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα περιλαμβάνονται σε αυτό με δεδομένες τις υποψηφιότητες Κώστα Τασούλα και Γιώργου Αμυρά.
Για τις δύο κενές θέσεις για άνδρες υποψήφιους όλα συγκλίνουν στην υποψηφιότητα του Σταύρου Καλογιάννη και σε μοιρασμένες πιθανότητες από την άλλη για τους Γιάννη Καραμπίνα και Κωνσταντίνου Δαρδαμάνη.
Ωστόσο, και όπως αναφέρθηκε χθες και σε ρεπορτάζ του Ioannina TV, με δεδομένο το ότι τουλάχιστον στην παρούσα πολιτική συγκυρία η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρκετές φορές έχουν αιφνιδιάσει με τις επιλογές τους, δε θα πρέπει να αποκλείεται καμία έκπληξη για τους υποψήφιους άνδρες βουλευτές, με ενδιαφερόμενους όπως ο Παντελής Κολόκας, ο Λάμπρος Γεωργόπουλος, ο Στεφάνος Φούσας, ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος, ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος και άλλοι να περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις.
Στις γυναικείες υποψηφιότητες τα πράγματα είναι μάλλον περισσότερο ξεκάθαρα αφού μετά τις σίγουρες υποψηφιότητες της Μαρίας Τσολάκη και της Μαρίας Κεφάλα η τρίτη θέση φαίνεται πως θα κλείσει με την Σοφία Τζαρούχη.
Αναφορικά τέλος με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρόγραμμα αυτής δεν είχε ανακοινωθεί μέχρι χθες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ δεν θα περιοδεύσει στα Γιάννενα, αλλά στο Μέτσοβο το μεσημέρι της Κυριακής από όπου και θα αναχωρήσει το απόγευμα για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, την Άρτα, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία.
Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ο κ. Μητσοτάκης θα περιοδεύσει σε Πρέβεζα και Λευκάδα αντίστοιχα.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος