Ιουλ
09

ΗΠΕΙΡΟΣ - Ευχαριστίες βουλευτών και υποψηφίων προς τους πολίτες
Εκτύπωση

Τις θερμές τους ευχαριστίες προς τους πολίτες που τους στήριξαν, εκφράζουν με ανακοινώσεις τους, επανεκλεγέντες βουλευτές, και υποψήφιοι βουλευτές, που δεν κατάφεραν να εκλεγούν.

 

Συγκεκριμένα, η εκ νέου βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει αρχικά πως ο ρόλος του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» στην πολιτική ζωή της χώρας διαφοροποιείται μετά τις εκλογές.

«Το πολιτικό μας σχέδιο, όμως, παραμένει σταθερά προσηλωμένο στην κοινωνία και τις ανάγκες της. Με πρώτιστη ευθύνη να υποστηρίξουμε το κυβερνητικό μας έργο υπέρ των αδυνάμων, υπέρ του κοινωνικού κράτους από κάθε επίθεση που θα επιχειρηθεί απ' την εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων σχεδιασμών. Κι αυτό αποτελεί δέσμευση απέναντι στους Αρτινούς και τις Αρτινές, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη συνέπεια λόγων και έργων μας, κι έτσι μας έδωσαν την πρωτιά στις εθνικές εκλογές. Και σε εμένα προσωπικά μια πολύ ισχυρή ανανέωση της εντολής να συνεχίσω να προσπαθώ για την ανάπτυξη του Νομού μας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Γι' αυτή σας την ιδιαίτερα τιμητική εμπιστοσύνη νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους, την καθεμιά και τον καθένα σας, από καρδιάς», αναφέρει η κα. Γεροβασίλη.

Με τη σειρά του ο επανεκλεγείς βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας, τονίζει αρχικά στη δήλωσή του πως «η Θεσπρωτία έστειλε το δικό της, ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, δίνοντας μια μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία».

Στη συνέχεια επισημαίνει τα εξής: «Ευχαριστώ από καρδιάς όσες και όσους εμπιστεύθηκαν την παράταξή μας, κι ευχαριστώ ολόψυχα όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Τους δίνω τον λόγο μου ότι θα συνεχίσω να δίνω όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Με ανθρωπιά, εντιμότητα και ειλικρίνεια. Ξεκινά ένας δύσκολος αλλά ωραίος αγώνας, που μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στους συνεργάτες μου, στις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου για την αγάπη και τη στήριξή τους».

Ο Μάριος Κάτσης, σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους Θεσπρωτούς, που τον τίμησαν με την ψήφο τους, και στη συνέχεια αναφέρει και τα εξής: «Από την πλευρά μου δηλώνω πως θα συνεχίσω απρόσκοπτα να εργάζομαι για το καλό του τόπου μας και τη διαφύλαξη όσων με κόπο και θυσίες κατέκτησε ο λαός μας. Θα ασκήσω υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, υπερασπιζόμενος όσα ήδη έχουμε δρομολογήσει για το νομό μας, ώστε να μην ανασχεθούν, αλλά να ολοκληρωθούν, πηγαίνοντας τη Θεσπρωτία πολλά βήματα μπροστά».

Τέλος, ο υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής, στο νομό Ιωαννίνων Κώστας Γάτσιος, σημειώνει αρχικά πως «θα ήθελα βαθιά μέσα από την καρδιά μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εκείνους τους συμπατριώτες που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής».

Στη συνέχεια τονίζει: «Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλάι τους και να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την σωτηρία και για την προκοπή της πατρίδας μας αλλά και του τόπου μας. Ευχαριστώ επίσης όλους τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες που είχα την χαρά και την τύχη στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να συναντηθώ και να μιλήσω μαζί τους και που μου έκαναν την τιμή να μου γνωστοποιήσουν και εξηγήσουν τις απόψεις τους, τα προβλήματα που τους απασχολούν και τις ανησυχίες τους για το μέλλον της χώρας. Είμαι πεπεισμένος ότι με την προσπάθεια και τον αγώνα όλων μας η πατρίδα μας θα ξαναβρεί το δρόμο της για ένα καλύτερο μέλλον και πιστεύω ότι η συμβολή των Ιωαννίνων και της Ηπείρου σε αυτό θα είναι καθοριστική».

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος