Αυγ
14

Ικανοποιητικές πληρότητες στο Ζαγόρι
Εκτύπωση

Ικανοποιητική χαρακτηρίζεται η πληρότητα από τις αρχές Αυγούστου στα καταλύματα της περιοχής του Ζαγορίου, που έχει περάσει πλέον σε μία νέα εποχή, αξιοποιώντας τις δυνατότητες για τον τουρισμό και τους δώδεκα μήνες του χρόνου.

 

Προφανώς δε γίνεται λόγος για πληρότητες που αγγίζουν το 100% όπως τη χειμερινή τουριστική περίοδο, όμως από την άλλη, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και καταλύματα παρουσιάζουν πληρότητες 60% και 70% που μέχρι και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να αυξηθούν.

Εκτός από τους επισκέπτες άλλων περιοχών που είτε έχουν επιλέξει έναν ορεινό προορισμό είτε κάνουν μία ολιγοήμερη ανάπαυλα από τις διακοπές τους στη θάλασσα, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και εξαιτίας της επιστροφής ετεροδημοτών και αποδήμων στη γενέτειρά τους.

Την ικανοποίησή του για την τουριστική κίνηση στην περιοχή εξέφρασε ο δήμαρχος Ζαγορίου Β. Σπύρου που έκανε λόγο για μία περίοδο που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην περιοχή σε επίπεδο επισκεψιμότητας. Ρόλο σύμφωνα με τον κ. Σπύρου στην ανάδειξη του Ζαγορίου και ως ένας καλοκαιρινός προορισμός έχουν παίξει και οι πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που χαρακτηρίζονται από την αυθεντικότητα των παραδοσιακών πανηγυριών αλλά και από άλλες εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν για το ύφος και την ποιότητά τους.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος