Οκτ
18

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» - Προσλήψεις στη ΔΕΥΑΙ χάρη στο νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας
Εκτύπωση

Στην απόφαση να προχωρήσει στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, προχώρησε την Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα».

 

Σύμφωνα με την παράταξη Μπέγκα, η απόφαση αυτή αποτελεί ουσιαστικά «συμπλήρωση του αιτήματος της δικής μας Δημοτικής Αρχής, η οποία ενέκρινε την πρόσληψη αρχικά 19 ατόμων και εν συνεχεία άλλων 10 και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πόσο σωστά δομήθηκε ο ισχύων Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΙ ο οποίος πολεμήθηκε σθεναρά από την αντιπολίτευση και σημερινή Δημοτική Αρχή».

Και στη συνέχεια επισημαίνονται και τα εξής: «Χωρίς την ακριβή περιγραφή των προσόντων πρόσληψης κάθε ειδικότητας, δεν θα μπορούσαμε να προβούμε όχι μόνο στην υποβολή του συμπληρωματικού αιτήματος για προσλήψεις, αλλά ούτε καν στην υποβολή του αρχικού αιτήματος πριν από 2 χρόνια. Επιπλέον, με το συμπληρωματικό αυτό αίτημα αναδεικνύεται η ανάγκη για ανανέωση του προσωπικού της ΔΕΥΑΙ, με νέους υπαλλήλους οι οποίοι θα είναι καταρτισμένοι και με όρεξη για δουλειά, πρωταρχικός στόχος και της εθελούσιας εξόδου, την οποία η σημερινή Δημοτική Αρχή πολέμησε με σθένος. Τέλος, το συμπληρωματικό αυτό αίτημα προσλήψεων αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη ότι η δική μας Δημοτική Αρχή εξορθολόγησε και βελτίωσε τα οικονομικά της ΔΕΥΑΙ σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να είναι δυνατή η πρόσληψη 20 επιπλέον ατόμων, χωρίς να δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα στον προϋπολογισμό της».

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος