Νοε
29

ΟΚΠΑΠΑ - Ευχαριστίες για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Εκτύπωση

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «ΟΚΠΑΠΑ» του Δήμου Ιωαννιτών, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά την Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών «Θε.Ο.Ρα» για την μουσική κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου «Ποιά Ελένη;» που παρουσίασε προχθές στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

Η εκδήλωση «Ημέρα Αγάπης» ήταν αφιερωμένη στην εθελοντική προσφορά και στην αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας. Η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη που υπάρχει στην τοπική μας κοινωνία είναι μεγάλη και αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά με την μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας και με τις μεγάλες ποσότητες ειδών που συγκεντρώθηκαν.

Σύσσωμη η δημοτική αρχή, επίσης όμως με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, δείγμα της αποδοχής και του ΟΚΠΑΠΑ αλλά και συνειδητοποίησης του μεγέθους του προβλήματος εκατοντάδων οικογενειών, βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Δημ. Πάνου για τις ανάγκες του Παντοπωλείου και την διαδικασία.

Ακολούθησε η θεατρική παράσταση «Ποια Ελένη;» από τη Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών που προσέφερε άφθονο γέλιο σε ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας, τους φορείς, συλλόγους, σχολεία και επιχειρήσεις της περιοχής που στήριξαν την προσπάθειά μας. Δωρεές θα δεχόμαστε και τις επόμενες ημέρες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που βρίσκεται στο ΚΕΠΑΒΙ, (Αρχ. Μακαρίου 11 - Κατάστημα 126, τηλ 2651030504)», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Εξάλλου, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, λαμβάνοντας την πρόσκληση του ΟΚΠΑΠΑ για την δράση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου ανταποκρίθηκε άμεσα.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Δ.Σ. παρείχε σημαντικές ποσότητες ειδών διατροφής μακράς διαρκείας.

«Σε ένα σύγχρονο κράτος που θα πρέπει να διακρίνεται από ισχυρό κοινωνικό πρόσημο, κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει μόνος, να στερείται βασικών αγαθών και να νιώθει κοινωνικά αποκλεισμένος. Ως φορέας φροντίδας ευάλωτων ομάδων πληθυσμού στηρίξαμε την δράση του ΟΚΠΑΠΑ, ευχόμενοι την νέα χρονιά ο αριθμός συμπολιτών μας που χρειάζεται την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου να μειωθεί αισθητά. Στις σύγχρονες κοινωνίες όπου δυστυχώς παρατηρούνται και στοιχεία υπερβολών και έντονων κοινωνικών ανισοτήτων, είναι αδιανόητο να υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται ακόμα και των βασικών αγαθών. Ας τους σκεφτόμαστε συχνότερα, στηρίζοντάς τους εμπράκτως και όχι μόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων. Μπορούμε και καλύτερα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει η πρόεδρος του Κέντρου, Κατερίνα Μιτοπούλου.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος