Δεκ
12

ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - Άμεσα η αντιμετώπιση των προβλημάτων από τα πρώτα χιόνια
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας έβγαλε στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο 14 μηχανήματα αποχιονισμού, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων

 

Η πρώτη εκτεταμένη χιονόπτωση στα ορεινά της Ηπείρου, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι και τις πρωινές ώρες χθες, Τετάρτη.

Το μεγαλύτερο ύψος χιονιού που κυμαίνεται κατά περιοχή από 5 έως και 30 εκατοστά του μέτρου εντοπίζεται στις περιοχές Διστράτου, Φούρκας, Πυρσόγιαννης, Βρυσοχωρίου, Ηλιοχωρίου, Βωβούσας, Μετσόβου, Ανηλίου κ.α.

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου έβγαλε στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο 14 μηχανήματα αποχιονισμού, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία αυτοκινήτων και από χθες οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου επισημαίνει προς όσους πρόκειται να κινηθούν προς τα ορεινά της Ηπείρου, ότι θα πρέπει απαραίτητα να έχουν στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών πάντως για τις επόμενες ημέρες είναι μάλλον ευνοϊκή, αφού μέχρι και το Σάββατο προβλέπονται βροχοπτώσεις, κατά τόπους ισχυρές, χωρίς μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν βελτίωση και άνοδο της θερμοκρασίας από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος