Ιαν
11

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Εξοπλίζονται οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης
Εκτύπωση

Έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας η παράδοση του εξοπλισμού στον ΣΜΑ Ιωαννίνων

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, η οποία εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή, καθορίσθηκε ο χρόνος παράδοσης του εξοπλισμού των Σταθμών Μεταφόρτωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας η παράδοση του εξοπλισμού των Σταθμών Μεταφόρτωσης, θα γίνει για τους ΣΜΑ Ιωαννίνων και Άρτας μέχρι την 15η Ιανουαρίου, για τους ΣΜΑ Πρέβεζας, Ηγουμενίτσας και Πωγωνίου έως την 15η Φεβρουαρίου και για τον ΣΜΑ Γ. Καραϊσκάκη, έως την 31η Μαρτίου.

Παράλληλα, στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, μεταξύ άλλων έλαβε τις εξής αποφάσεις:

- Κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο «Επείγουσες εργασίες για την κατασκευή έργων αποστράγγισης του γηπέδου ΣΜΑ Πωγωνίου», προϋπολογισμού 74.400 ευρώ. Ανάδοχος Φειδίας ΑΤΕ.

- Κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο «Διαμόρφωση χώρου πέριξ αθλητικών εγκαταστάσεων Τ.Κ. Ηλιόκαλης, Κουτσελιού, Μπάφρας», προϋπολογισμού 74.400 ευρώ. Ανάδοχος Παναγιώτης Ντούλας.

- Κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο αποκατάσταση βατότητας του δρόμου πρόσβασης προς την Ι.Μ. Ροβέλιστας, προϋπολογισμού 55.000 ευρώ. Ανάδοχος Σωτ. Μάμαλης.

- Ανέδειξε προσωρινό μειοδότη (Δημήτριο Τσομπίκο) για το έργο Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Τύρια-Κερασέα», προϋπολογισμού 380.000 ευρώ.

- Ανέδειξε τον προσωρινό ανάδοχο (Νάκος Κωνσταντίνος) για το έργο «Αποκατάσταση του δημοτικού σχολείου Κοσμηράς», προϋπολογισμού 135.000 ευρώ.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή, ενέκρινε τη διαδικασία για το έργο «Αντιμετώπιση κατολησθητικών φαινομένων με την κατασκευή βραχοπαγίδων στη θέση «Ψηλά Δένδρα Γωνιάς κάτω Αθαμανίου» επί της Ε.Ο. Άρτας- Τρικάλων προϋπολογισμού 246.000 ευρώ.

 

Επιμέλεια: Βασίλης Λούπας

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος