Μαρ
20

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - Πήρε την… κατηφόρα η τιμή της βενζίνης
Εκτύπωση

Συνεχώς και πιο… κάτω πηγαίνει τις τελευταίες ημέρες η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου, τη στιγμή ωστόσο, που και στο νομό Ιωαννίνων, όπως και σε όλη τη χώρα, έχει μειωθεί και η κατανάλωση, καθώς λόγω κορωνοϊού, έχουν περιοριστεί, οι μετακινήσεις των πολιτών, που μένουν στο σπίτι τους έως ότου τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση και επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.
Ολοένα και λιγότεροι είναι αυτοί που μετακινούνται κυρίως για εργασιακούς λόγους και η μείωση καταγράφεται σε όλα τα πρατήρια της Ελλάδας.
«Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι σαφώς έχει επηρεάσει ο κορωνοϊός. Ο άλλος λόγος είναι ότι μειώθηκαν οι τιμές διεθνώς. Και συνεχίζονται οι μειώσεις», λέει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος των βενζινοπωλών κ. Παπαδόπουλος.
«Βέβαια στη βενζίνη, λόγω του κορωνοϊού που “σταμάτησε” τις μετακινήσεις των σχολείων, έχουμε μια μικρή μείωση της κατανάλωσης η οποία αποτυπώνεται σε όλα τα πρατήρια καυσίμων. Η μείωση είναι αισθητή σε όλα τα πρατήρια. Τώρα στο πετρέλαιο θέρμανσης υπάρχει ήδη μείωση της τιμής. Και περιμένουμε αύξηση τις επόμενες μέρες, διότι πολλοί καταναλωτές θα αρχίσουν να προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να είναι μεγαλύτερη η παραμονή τους στο σπίτι. Όσοι προμηθευτούν ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και όλα όσα συνιστούν οι ειδικοί πρώτα για την δική μας ασφάλεια και έπειτα για την ασφάλεια των πολιτών» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος