Ιουν
27

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Κανονικά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Εκτύπωση

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 2.00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων. H συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής» και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις θα είναι κεκλεισμένων των θυρών  και ένα από τα θέματα που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι και η συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σιδηροδρομική σύνδεση Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει συνολικά 53 θέματα, από τα οποία ξεχωρίζουν ακόμη, η παροχή γνώμης επί του σχεδίου Κανονισμού Τιμολόγησης και του σχεδίου Τεχνικού προγράμματος του Α.Σ.Δ.Α. Π. Ηπείρου, η αποδοχή της απόφασης ένταξης της Πράξης: «Διασύνδεση, ανάπλαση, αναβάθμιση και ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων, υφιστάμενου δικτύου πεζόδρομων, κοινόχρηστων οδών και πλατειών στο Κάστρο Ιωαννίνων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» και η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ιωαννιτών.

Επίσης το Σώμα θα αποφασίσει για την έγκριση Β΄ κατανομής ποσού 425.330 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων, για την εξεύρεση χώρου για τη στέγαση νηπίων – προνηπίων του 28ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων και για τη λειτουργία Παραρτημάτων Νηπιαγωγείων του Δήμου Ιωαννιτών για το σχολικό έτος 2020 - 2021.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος