Ιουλ
08

ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑ - Αναγκαίοι οι έλεγχοι από κλιμάκια του ΕΟΔΥ
Εκτύπωση

Επιτακτική είναι η ανάγκη για τη διενέργεια ελέγχων από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Κατσικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Γιάννης Αϊβατίδης.

 

Ο κ. Αιβατίδης επισημαίνει ότι έχουν αιτηθεί με έγγραφο τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφέρεια δια της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη Αγνής Νάκου να γίνουν από τις ΚΟΜΥ έλεγχοι στον πληθυσμό της δομής φιλοξενίας του Κατσικά που είναι και ο μεγαλύτερος που φιλοξενείται σε ανοικτή δομή στην Ήπειρο.

Όπως είπε, ουσιαστικά έχουν απευθύνει το αίτημα και αναμένουν σχετικές απαντήσεις από τους αρμόδιους. Ο κ. Αϊβατίδης αναφέρθηκε και στα όσα έχουν κάνει από κοινού με άλλους φορείς στην κατεύθυνση ενημέρωσης προσφύγων και μεταναστών για την λήψη και την τήρηση μέτρων για τον κορωνοϊό.

«Κάναμε από κοινού με άλλους φορείς διάφορες ενημερωτικές δράσεις και συνεχίζουμε να κάνουμε ενημέρωση για την τήρηση των μέτρων προσωπικής υγιεινής ώστε να προστατεύουμε τον πληθυσμό αλλά και ευρύτερα την κοινότητα» είπε ο κ. Αϊβατίδης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος