Σεπ
10

IOANNINA LAKE RUN - Η μεγαλύτερη πρόκληση, ο φετινός αγώνας
Εκτύπωση

Πανέτοιμοι οι διοργανωτές να διασφαλίσουν την τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου

Το μεγαλύτερο ίσως στοίχημα στη διαδρομή των 14 ετών από την πρώτη διοργάνωση του Γύρου Λίμνης, είναι αυτό που καλείται να κερδίσει η φετινή διοργάνωση του Ioannina Lake Run.

Η διοργάνωση πήρε το «πράσινο φως» για να πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ο αγώνας των 30 χιλιομέτρων, όπως και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων, όμως οι συνθήκες που επιβάλει η πανδημία για τη διοργάνωση μίας αθλητικής εκδήλωσης, αποτελούν τη μεγαλύτερη πρόκληση για όλους. Ο διευθυντής του αγώνα Ηλίας Σπυριούνης σε χθεσινές του δηλώσεις τόνισε πως υπάρχει απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και του βάρους που πέφτει στις πλάτες των διοργανωτών, που ίσως δεν θα κατάφερναν να κάνουν το φετινό αγώνα, χωρίς την βοήθεια της περιφέρειας Ηπείρου, του δήμου Ιωαννιτών και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

«Είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε και τυχόν έκτακτες καταστάσεις, αλλά αντιμετωπίζουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση που μεταβάλλεται καθημερινά. Υπάρχει η εμπειρία των 14 ετών στη διοργάνωση των αγώνων και είμαστε βέβαιοι, ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπυριούνης.

Η στήριξη της Τράπεζας Ηπείρου

Τη συμβολή του Ioannina Lake Run στην τοπική οικονομία αναδεικνύει η στήριξη της διοργάνωσης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, καθώς μέσω του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στηρίζει τους επαγγελματίες και προβάλει την πόλη στο πανελλήνιο.

Σε μια δύσκολη χρονιά και για τις αθλητικές διοργανώσεις, η Τράπεζα Ηπείρου αποφάσισε να αναβαθμίσει τη συμμετοχή της και από υποστηρικτής τα προηγούμενα τρία χρόνια γίνεται πλέον χορηγός του Ioannina Lake Run. Και φέτος θα είναι αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. απονέμοντας χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ θα επιβραβευτούν οι δεύτεροι και 150 ευρώ οι τρίτοι. Παράλληλα, υιοθετεί και την επιτυχημένη δράση του Lake Run Proud Partner, που επίσης οργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχοντας αγκαλιαστεί από τους επαγγελματίες, που θέλουν να στηρίξουν τη διοργάνωση, κερδίζοντας και οι ίδιοι.

«Σε μία δύσκολη χρονιά, η Τράπεζα Ηπείρου έρχεται και αναβαθμίζει τη χορηγία της. Από υποστηρικτής πλέον γίνεται χορηγός, αλλά και Official Βank Sponsor, στηρίζοντας και τη δράση Lake Run Proud Partner. Μια δράση που έδειξε ότι έχει μέλλον, κάτι που είδε και η Τράπεζα Ηπείρου, αξιολογώντας το, όπως αξιολόγησε και το οικονομικό αποτύπωμα που πρόσφατα παρουσιάσαμε», δήλωσε ο διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης.

Τα συγχαρητήριά του για την απόφαση διοργάνωσης του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον, έδωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Ηπείρου Κωνσταντίνος Ζωνίδης. «Δε θα ήταν δυνατόν σε μια τέτοια χρονική στιγμή που έχει γίνει τέτοιος αγώνας για να γίνει αυτή η διοργάνωση, η Τράπεζα Ηπείρου να μη συμμετέχει. Και γι’ αυτό και αναβαθμίσαμε τη συμμετοχή μας», τόνισε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε του χρόνου να είναι πολλοί περισσότεροι οι συμμετέχοντες και οι συνθήκες να ευνοήσουν μια αντάξια των Ιωαννίνων εκδήλωση.

Με συγχαρητήρια για το υγειονομικό πρωτόκολλο που δείχνει έμπρακτα ότι βασική αξία και προσανατολισμός αυτού του Γύρου Λίμνης είναι η υγεία όλων των συμμετεχόντων, ξεκίνησε τη δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας. «Δηλώνουμε παρόντες στην επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας και της οικονομίας του τόπου και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι μέσα από το Ioannina Lake Run ενισχύονται οι επαγγελματίες που επλήγησαν από τον κορωνοϊο.

«Στηρίζοντας τον αγώνα, στηρίζουμε τους επαγγελματίες και προβάλουμε την πόλη μας», τόνισε από την πλευρά του και ο εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου Βασίλης Τσουκανέλης, ο οποίος, και με την ιδιότητα του παλιού αθλητή σημείωσε ότι αυτός ο αγώνας είναι το έναυσμα και μια σηματοδότηση πώς μπορούν να διοργανωθούν αγώνες τον καιρό του κορωνοϊού.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος