Σεπ
11

ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ - Παρέμβαση για τις τουριστικές μεταφορές
Εκτύπωση

Με κλάδους και επαγγελματίες που επλήγησαν σοβαρά από την πανδημία του κορωνοϊού και τα παρατεταμένα μέτρα που ελήφθησαν για την προστασία του πληθυσμού, επικοινώνησε η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα καταγράφοντας τα προβλήματα και τις αγωνίες των συμπολιτών μας.

 

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι επαγγελματίες των τουριστικών μεταφορών, με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαία η ενίσχυσή τους. Με επιστολή της στον υφυπουργό Μεταφορών κ. Ι. Κεφαλογιάννη η βουλευτής Ιωαννίνων ζητά την στήριξη του κλάδου με οικονομική ενίσχυση, που θα δώσει μία ανάσα στους επαγγελματίες τουριστικών μεταφορών, καθώς η ζημία που υπέστησαν είναι σημαντική.

Από πλευράς του υπουργείου το αίτημα αντιμετωπίζεται θετικά, αναφέρει η κα Κεφάλα.

Μελέτη για παρεμβάσεις

σε αθλητικούς χώρους

Συνάντηση εργασίας στο μεταξύ είχε η κα Κεφάλα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών κ. Γιάνναρη, τον Γεν. Δ/ντή κ. Κυριαζόπουλο και τον Οικονομικό Σύμβουλο κ. Βρυώνη.

Μετά την προηγηθείσα αυτοψία στα κατά τόπους σχολικά γυμναστήρια της πόλεως από κλιμάκιο μηχανικών, εκπονείται μελέτη για τις επιβαλλόμενες εργασίες αποκατάστασης και επισκευής των εν λόγω σχολικών αθλητικών χώρων. Το χρονοδιάγραμμα των Κτιριακών Υποδομών προβλέπει δημοπράτηση του έργου τον ερχόμενο Νοέμβριο και έναρξη εργασιών την Άνοιξη του επόμενου έτους.

Επιπλέον, στην ίδια συνάντηση τέθηκε το θέμα της κατασκευής νέου Δημοτικού σχολείου στο Δ.Δ. Κατσικάς, διαδικασία η οποία θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον δήμο Ιωαννιτών .

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος