Οκτ
09

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Στο «φως» η πρόσκληση για την ενίσχυση των επιχειρήσεων
Εκτύπωση

Στόχος της πρόσκλησης, με προϋπολογισμό 30 εκ. ευρώ, η στοχευμένη στήριξη για να διασφαλιστεί επαρκής ρευστότητα στην αγορά για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της νόσου – Από 15 Οκτωβρίου μέχρι 4 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων

Αναρτήθηκε χθες από την Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας Ηπείρου η πρόκληση «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Ηπείρου» (ΑΔΑ: ΩΞΞ57Λ9-ΞΚΦ).
Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη στις ιστοσελίδες της Περιφέρειας Ηπείρου www.php.gov.gr και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης www.peproe.gr.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται σε 30 εκ. ευρώ και αφορά την ενίσχυση με τη μορφή επιχορήγησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Ηπείρου που επλήγησαν από την πανδημία.
Στόχος της πρόσκλησης είναι η στοχευμένη δημόσια στήριξη προκειμένου να διασφαλιστεί ότι στην αγορά θα υπάρξει επαρκής ρευστότητα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.
Η ημερομηνία έναρξης υποβολών αιτήσεων είναι στις 15 Οκτωβρίου (ώρα 13.00) και ημερομηνία λήξης των υποβολών στις 4 Νοεμβρίου (ώρα 15.00).
Υπενθυμίζεται πως η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που παρέχει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην διεύθυνση www.ependyseis.gr με την ένδειξη: «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Ηπείρου».
Εξετάσεις για ειδική άδεια ταξί
Επίσης, από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για απόκτηση Ειδικής Άδειας Ταξί θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 8.00 π.μ. στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης (Δομπόλη 30).
Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 μ.μ. να υπογράψουν την κατάσταση συμμετεχόντων που έχει καταρτιστεί στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών. Υπεύθυνος, κ. Βασίλειος Δόσης.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος