Νοε
18

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς ΠΑΟΚ
Εκτύπωση

Στο γήπεδο και στις προπονήσεις τους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν Δευτέρα και Τρίτη.

 

 

Σήμερα Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας, με τον προπονητή του ΠΑΣ, Αργύρη Γιαννίκη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του ενόψει ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας της Τούμπας έχει οριστεί για την Κυριακή στις 19:30.

Εξάλλου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε, με τον Βαγγέλη Γραμμένο να ενημερώνει τα μέλη για την ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με την Πολιτεία για την έναρξη των Superleague 2 και Football League, ενώ γνωστοποιήθηκε πως τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Κύπελλο της εφετινής σεζόν παραχωρήθηκαν στην Cosmote.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των διεθνών ομοσπονδιών Πετρ Φούσεκ. Ο Βαγγέλης Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ολιστική μελέτη που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο την οποία κατάρτισαν οι FIFA/UEFA, και εκπρόσωποί τους θα παρουσιάσουν σήμερα σε ειδική τηλεδιάσκεψη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υπογράμμισε ότι «επόμενο βήμα είναι το Ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του».

Eπίσης η ΕΕ αποφάσισε:

– Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

– Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος